Am tot făcut eu mişto de anvelope, de boc, de iarnă şi de toate. Dar ieri am dat piept în piept cu natura dezlănţuită, având pe FoFo anvelope de vară şi credeţi-mă, să mergi noapte pe serpentinele de la Braşov, cu ninsoare bătându-ţi în parbriz, deloc frumos, deloc.

În primul rând, lichidul meu de parbriz, marca petrom, care cică rezistă la -30 de grade, la -4 grade se întinde pe parbriz ca o folie netransparentă. Mulţumesc Petrom, din cauza mizeriei voastre era să mor de câteva ori bune.

În al 2 lea rând, anvelopele mele Bridgestone, M+S, au extraordinara capacitate ca atunci când e cel mai mic strat de zăpadă pe jos, să îl adune în striaţiile roţii şi să se transforme în plăci de snowboarding. Aşa de frumos alunecam prin Făgăraş şi Braşăv, de se strângea lumea pe margini, să îl aplaude pe Barâşnikov al gheţii şi pe Nureev al zăpezii.

Şi ultimul, lanţurile de zăpadă de la Carrefour sunt nişte jeguri. Deşi am dat 120 de lei pe ele, primul a rezistat 6 kilometri şi al doilea 9. După care, desigur, s-au rupt.

În fine, sunt acasă, sunt bine şi, dacă nu uit, o să vă spun cum fu la Clouje.