comuna denta

Mă uitam acum la Digi24, la o știre cu un sat din Timiș, Denta, unde inundațiile au făcut prăpăd. Mi-era foarte milă de ei, culturi distruse, sere plecate cu râul, case umplute de apă, grav și trist.

După care s-a completat știrea. Comuna Denta a mai fost inundata de 3 ori în ultimele cicluri electorale, adică în 11 ani. În 2005, 2008 și 2014. Cu aceleași rezultate, culturi plecate, case distruse. Știți ce au făcut cetățenii din Denta, ca să combată asta? Au ales PSD, aia au făcut. Din 2004, Denta are același primar, Iacob Slavoliub, fost membru PSD, din 2014 membru PDL.

Deci, ca să fim clari. Primarul ales în 2004 nu a făcut nimic la inundațiile grave din 2005. Nu a făcut nimic la inundațiile grave din 2008. Nu a făcut nimic la inundațiile din 2014. Nu a făcut nimic la inundațiile din 2016. Dar a fost ales primar, încă o dată, pentru că e un om bun, e de-al nostru, o fi furat, dar a făcut și pentru noi ceva. Deci merită locuitorii din Denta vreo urmă din compasiune? Nu. Ați fi putut avea un dig de protecție și protecții pentru casele aflate în calea viitorii, dar voi ați ales PSD.

Între timp, spitalul vaslui cade pe el, nu are aparat RMN, dar va plati 350 000 de euro pe o gradina si o parcare. Directoarea spitalului e de acord că nu au aparate și cade clădirea pe ei, dar e de părere că trebuie să aibă o grădină frumoasă. Iar primăria Vaslui a declarat că trebuie să facem ceva frumos pentru oameni, ca să ne simtem bine când mergem la spital.

Din ce înțeleg, se crează condiții optime pentru iubirile clasice vasluiene.
În Vaslui a fost ales primar Vasile Pavăl, cu 79%. Este primar din 2012. Sunt curios cu cât a crescut rata violurilor în Vaslui, de când e el primar. Ați fi putut avea aparat de RMN și femei neviolate, dar voi ați ales PSD.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.