Tot stăteam și îmi ștergeam lacrimile la gândul că ratații de la USR nu mai sunt primari în capitală și, vorbind cu un prieten despre metroul lui Boc, mi-am adus aminte de o fază din 2023.

Primăria Sectorului 2, prin Administrația Domeniului Public, vrea să dea până la 1,5 miliarde lei, în următorii 4 ani, pentru întreținerea spațiilor verzi. Un acord-cadru în acest sens a fost scos la licitație la începutul lunii martie, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 18 aprilie 2023.

Da? Domnul Mihaiu a vrut să dea, sau a dat 300 de milioane de euro pe panseluțe, în sectorul 2, pentru că se știe, oamenii din sector suspinau zilnic Bă, nu mai mirosim și noi o pansea, ceva, dracului, doar mici și bogăție.

Am scris despre aasta atunci, iar USR-iștii îmi aruncau ironii finuțe, pesedist sub acoperire, chestii, nu înțeleg eu, că e vorba și de întreținere parcuri și plm. Ca de fapt absolut de fiecare dată când cineva critica vreo decizie de asta de toată jena, ironici, superiori, fraierilor, nu înțelegeți. Bă, nu înțelegem, suntem fraieri, dar fraierii ăia mai și votează.

Iată, acum luați și înghițiți, cu ironie. Veți avea minim 8 ani de PSD la primării.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.