Să ne imaginăm că suntem undeva, central, pe Mătăsari. Și că afară e o nuntă de țigani. Nu, pardon, doar o petrecere cu manele, undeva într-o curte. Urlă muzică, hăulesc băieții ăia cu veața mea, durere, dujmani, bani, bembee, să joace curbili, de astea. La ora 10, vine jandarmeria și, conform legii, oprește petrecerea. BRAVO! S-A FĂCUT DREPTATE, FIR-AR MAMA LOR A DREAQ CU MUZICA LOR, PĂI SĂ FIE LINIȘTE, NOI SUNTEM OAMENI AI MUNCII, ‘TU-LE MUMELE-N KOEUR!

Ei, dragii moșului, dar când e vorba de petrecerile NOASTRE, ale oamenilor albi, buni, de treabă, plătitori de taxe, altfel se pune problema și atunci jandarmeria este, de fapt, omul rău aici, nu trebuie să renunțăm, trebuie să luptăm pentru dreptul nostru la a face gălăgie cu muzică de kkt, veche de 50 de ani, dar pe care NOI o considerăm bună.

Serios, ascultați-le pe doamnele alea din fundal ce vorbesc. Și pe Aga Reach-ul ăla de la platane, cu Să vină poliția să ne amendeze, donați-ne să plătim amenzile. Și o să înțelegeți de ce Gelu Duminică aruncă cu Românii sunt rasiști și în dreapta, și în stânga.

Pe scurt, pentru cine nu a înțeles, e un mare scandal pentru că la un local wokist din bucurești a venit jandarmeria să închidă urletele muzicii pusă afară.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.