Sunt o femeie de vârstă medie, nici prea prea, nici foarte foarte, 1.80, blondă, sâni foarte mari, nu vreau nimic, doar mă laud. Glumesc, vreau ceva, vreau să scriu niște chestii.

Părinții mei sunt oameni culți. Intelectuali, din familii de intelectuali, cu joburi serioase, de cercetare, plus ore pe la Ion Mincu și Politehnică. Oameni care se presupune că sunt foarte inteligenți, care au citit foarte mult, care au o cu totul altă opinie asupra lumii, privind-o cu alți ochi și din alte perspective.

Părinții mei au votat cu PSD. Dintr-un motiv simplu, sau cel puțin, acesta a fost motivul care mi l-au spus mie. Ca să le mărească pensiile. Aș vrea să înțelegeți că tatăl meu are pensie de vreo 1200 de euro, mama undeva la 1000, poate ușor mai puțin, trăiesc într-o casă de 200mp la Balotești și nu au dus lipsă în viața lor de nimic. Au bani în bancă și, dacă asta nu ar fi suficient, noi, copiii lor chiar nu suntem muritori de foame, suntem antreprenori, ne descurcăm, ca să folosesc un eufemism.

Am încercat să mă lămuresc. De ce ai vrea să îți mărească pensia PSD-ul, când tu ai deja pensie la nivelul unui pensionar german? Pentru că merităm mai mult și pentru că e dreptul nostru. Ok, aici nu am avut cum să comentez, nimeni nu poate cuantifica un pensionar, pentru că toți se simt cei mai importanți în economia țării, fără ei nu s-ar fi putut face nimic.

Dar am încercat să le explic, cu creionul pe hârtie, că toate prostiile astea popularotarde, scoase doar pentru a atrage voturi, nu au cum să fie fezabile, nu există buget, nu există capacitate de împrumut de pe piețele internaționale pentru a fi sustenabile. Și credeți-mă, mă pricep, trăiesc din statistică și economie.

Știți ce mi s-a răspuns?
Că nu înțeleg ideile acestea la nivel macro. Că sunt prostită de propaganda soroșistă care dorește distrugerea totală a României și că, din fericire, ei și mulți din cei ca ei, sunt încă în putere și pot aduce țara acolo unde trebuie și, da, unde merită.

Ieri, Dragnea a scăpat păsărica.

Întrebat de jurnalişti cât va fi salariul minim de la 1 ianuarie 2018?, Liviu Dragnea a declarat, după prima şedinţă de evaluare în coaliţie a activităţii Cabinetului Tudose, că 1.550 de lei. „Cu salariul minim, şi vreau să repet această valoare, nu va fi impus de guvern salariul minim de 2.000 de lei. Nu există aşa ceva. Probabil dintr-o greşeală s-a tot rostogolit asta în spaţiul public. Noi avem în program 1.450 în 2017, 1.550 anul viitor şi 1.650, 1.750. La anul, poate printr-o nouă prezentare a sistemului de impozitare, salariul brut să fie egal cu cheltuiala totală a angajatorului, ceea ce înseamnă două noţiuni diferite. Dar, salariul minim, aşa cum îl ştie toată lumea, va creşte cu 100 de lei”, a susţinut preşedintele PSD.

Declaraţia lui Dragnea vine după ce săptămâna trecută a fost publicat noul program de guvernare, care prevedea că salariul minim brut va creşte la 2.000 de lei în 2018, 2.200 lei în 2019 şi 2.400 lei în 2020. Totodată, el urma să fie diferenţiat pentru cei cu studii superioare, de 2.300 lei în 2018, 2.640 lei în 2019 şi 3.000 lei în 2020.

Îmi iubesc părinții și nu îi consider tâmpiți. Așa că am luat știrea și am început să le arăt minciunile dragneze. Știți ce mi s-a spus? Că e absolut normal, după ce Cioloș a furat 1 miliard de euro, să nu mai aibă de unde să ajute clasa muncitoare. Și că e foarte bine, asta denotă maturitate și putere din partea lor. Să nu mai discutăm, pentru că îi întristează foarte mult orbirea mea.

Vă întreb pe voi, cititorii de pe cetin.ro, cei cu care râd zilnic citind articolele rotofeiului, cum să reacționez? Ce să fac? Care e argumentația pentru așa ceva? Voi cum vă descurcați cu părinții voștri votanți de PSD?

Serios, e o problemă mare pentru mine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.