Adică taică, câtă pâine consumă un rromân la masă în restaurant? Că ăla, dacă e acolo, nu s-a dus să îşi umfle maţul cu pâine, cum ar face-o acasă, ci să mănânce în figuri şi relaxat.

Cât de frumos şi simplu ar fi ca pâinea, ketchupul, alunele, să fie din partea casei. Ai fi extrem de plăcut surprins, nu? Desigur, restaurantul nu ar pierde o iotă, pentru ca acele costuri ar fi incluse în preţul mâncării, care şi aşa are nişte adaosuri astronomice.

Dar na, e mai plăcut să te duci la un restaurant categoria 1, să îţi plăteşti wirelessul, că e moka doar pentru patron şi să dai 3 lei pe chiflă. Pentru că pe nimeni nu interesează cum se simte clientul, ci doar cum să incaseze bonul de final.
Că aşa se fac afacerile bune.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.