Mă numesc ARHI şi sunt misogin

După cum probabil cei care îmi citesc blogul au observat, eu ca principiu de funcţionare, sunt puţin misogin. Nu urăsc femeile, departe de mine acest gând, dimpotrivă, le iubesc cât de mult pot şi pe unde le prind. Doar că sunt de părere că femeile sunt conduse de hormoni, nu de neuroni. De aceea nu m-aş duce la furat cu o femeie, ca să dau un exemplu de pantelimon. Sau nu aş pune o femeie şefă peste un colectiv de bărbaţi. Sunt adeptul segregaţiei aici, femeile cu femeile, bărbaţii cu bărbaţii. We men, we bring food, you women, make babies and prepare food.

Să interzicem femeilor să ne mai dezguste pe stradă

Dar am deviat. Acum ceva vreme era o discuţie furtunoasă pe unul din canalele sociale pe care le frecventez, legate de dreptul femeilor de a fuma pe stradă.
Practic discuţia pornise de la intenţie UE de a interzice fumatul pe stradă şi se oprise la concluzia că ar trebui interzis, dar doar pentru femei, pentru că femeilor nu le stă bine când fumează pe stradă, sunt scârboase şi contravine codului bunelor maniere.

Arbeit macht frei

Mie practic mi-a sărit ţandăra. Poate sunt eu misogin, dar sunt adeptul excluderii oricărui tip de discriminare din societate. Da, râd eu la faze cu `ciori, ţigani etc`, dar dacă te văd că baţi un copil de ţigan pentru că te simţi tu alb şi cu white power, voi interveni şi, dacă voi putea, îţi voi modifica cu mare plăcere fizionomia. Acelaşi lucru e valabil şi pentru tot ce se simte rromânul mândru să batjocorească, gen evrei, chinezi, negri, evanghelişti, mormoni sau mai ştiu eu ce.

Revenind la subiectul femei fumând, cât de închistat la minte poţi fi, când doreşti să li se interzică fumatul pe stradă? Am o propunere şi mai bună, de fapt un set de propuneri.

Reguli de convieţuire în societate a omului cu femeia sa.

1. Femeile să nu aibă voie să iasă din casă când au ciclul lunar, pentru că induc în eroare rasa conducătoare, ieşind murdare pe stradă. Dacă sunt obligate să iasă, mergând la muncă, să fie obligate să aibă în piept o stea galbenă, în 5 colţuri, pentru a le putea deosebi cu uşurinţă de exemplarele curate, disponibile.

2. Femeile peste 35 de ani să fie obligate să poarte sutien şi chiloţi tip mânecuţe. Să le fie interzise total sutienele push up şi chiloţii monokini, pentru a feri ochii sensibili ai bărbaţilor de surprize neplăcute în dormitor, când ei s-ar aştepta la chestii tari şi dulci, iar în loc să primească prune fleşcăite.

3. Să luăm aminte de la prietenii arabi şi să instaurăm obligaţia femeilor de a sta la 3 paşi în urma bărbatului. Trebuie să subliniem odată pentru totdeauna locul acestor mamifere în societate şi nu în ultimul rând, gândiţi-vă ce paravane bune pentru flatulenţe ar face. Plus că putem da vina pe ele, în acest caz: Ce faci dragă, iar mă faci de râs, inculto şi inadaptato care eşti tu?!

4. În autobuze, trebuie instituită ca regulă esenţială, necesitatea ca femeile să cedeze locul bărbaţilor. La urma urmei, bărbaţii se duc la muncă şi aduc pâine pe masă. Ce mă interesează pe mine că eşti gravidă? Ţi-a plăcut să faci sex, acum suportă consecinţele!

Dreptul legiuitorilor de a purta penis

În fine, putem abera aşa toată ziua.
Ca nişte concluzii finale, tu masculule, nu ai nici un drept de a interzice unei femei ceva pe principiul vai dragă, mă dezguşti, dar eu pot să o fac, la mine nu e dezgustător ci este o dovadă de sex appeal şi masculinitate. Dacă societatea modernă ar lucra aşa, tu bărbatule, cu kilul tău de păr de pe corp şi chiloţii galbeni pe toate feţele, ar trebui să fii internat în locaţii drăguţe, cu verdeaţă şi gratii, ca să nu mai deranjezi pe nimeni.

Să se respecte codul bunelor maniere! Dar doar de către alţii

Referinţa obstinantă la codul bunelor maniere este o tâmpenie crasă. Codul bunelor maniere a fost elaborat într-o perioadă în care femeile erau obligate să poarte sutien, sub ameninţarea pedepsei cu închisoarea şi a umilinţei publice, iar dezgolirea unei glezne în public devenea păcat capital. Nu e ok să ai argumente atât de desuete precum `îmi aruncă fumul în nas pe stradă`, dar să nu te deranjeze deloc bărbaţii care fac acelaşi lucru.

Pe de altă parte, e frumos să ţiuim dorinţa ca femeile să respecte un aşa zis cod al bunelor maniere. Dar noi, arbitrii eleganţei, nu ştim că în restaurant bărbatul intră primul pentru a ţine uşa în hol şi pentru a feri femeia de eventualele priviri indiscrete. Nu ştim că la ieşirea din lift, tot noi ieşim primii, pentru a ţine uşa. Nu ştim că la final, castronul de ciorbă se apleacă în faţă, pentru a lua în lingură ultimele picături. Nu am auzit de tacâmuri de peşte, nu ştim să ne scobim în dinţi. Dar ştim că trebuie să cerem altora o grămadă de chestii.

Educaţia stalinistă va dispărea abia când vom emigra toţi

Poate e timpul să vă scoateţi puţin ochelarii de cal de pe nas, să mai scoateţi capul în ţări mult mai civilizate decât a noastră şi să învăţaţi să lăsaţi oamenii să îşi trăiască viaţa după propriul set de reguli, nu după regulile voastre. Nu cred că există ţară în europa civilizată, unde oamenii să fie atât de interesaţi de ce fac ceilalţi şi atât de puţin interesaţi de ce fac ei, aşa cum este rromânia. Întotdeauna simţim nevoia de a impune altora ce să facă, ce să simtă, cum să trăiască. Desigur, ne zburlim imediat când altcineva ca noi face exact acelaşi lucru şi ne afectează în mod direct.

Desigur, pledoaria această pro-femei, nu mă face mai puţin misogin.
Ci doar mai sexy.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.