Exceptând că am nervii în pioneze de la HTC Desire, mai am un motiv.
Când eram mic, la un moment dat am locuit la Porţile de Fier câteva luni, pe insula aceea din mijlocul Dunării.
Pentru mine, a fost ceva de basm. Am învăţat să pescuiesc, mi-am vindecat frica nativă de şerpi, am jucat fotbal până am leşinat.

Dar ce m-a impresionat atunci din toate jocurile mele era un elicopter.
Nu râdeţi, că era un super elicopter, de jucărie. Era pus pe o chestie de plastic, care avea un fel de curea. Şi când trăgeai de cureaua aia, elicopterul începea să zboare. Pfuai, cât de mult a putut să îmi placă, nu vă imaginaţi. Din păcate, nu găseai aşa ceva în rromânia lui Ceaşcă, era adus de la sârbi, iar trecutul la sârbi nu era o joacă, gen hai la sârbi să îmi iau elicopter. Cam ca acum, de fapt :mrgreen:

Revenind, mi-am regăsit jucăria visurilor.
Au adus-o cei de la Orange. Este primul quadricopter telecomandat prin iPhone, numit AR.Drone. Are 2 camere video incorporate care filmeaza in real-time – una pozitionata in fata elicopterului iar cealalta dedesubt (poti inregistra filmulete din aer)- iar conexiunea cu iPhone se face prin Wi-Fi. De fapt încă nu l-au adus, îl aduc pe 25 februarie, dar se poate face precomandă.

Un mic filmuleţ descriptiv.

Idei unde să mă joc cu el, de test?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.