Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, despre cum de vină pentru situație sunt medicii, pentru că au salariile mari. Și cititorii cad în capcană Da, da, așa e, auzi, zeci de mii de lei pe lună, păi noi murim de foame aici și ăștia boieresc? Uitând că Tudorel Toader are o pensie de 350 000 de lei. Lei Noi. RON, cum vă place vouă, analfabeților, să spuneți.

Nu, nu medicii sunt de vină pentru colapsul sistemului sanitar. Medicii nici măcar acum nu primesc salariile pe care ar trebui să le primească, raportat la ce fac și la media UE. Iar românii sunt genul ăla de retardați care, după operație, mulțumesc lui dumnezeu, fără de care nimic nu le reușea. Medicii salvează vieți. Iar când vei vedea cum e un cancer de piele, vei realiza că nicio specializare medicală nu este simplă și de luat în râs.

De vină pentru lipsa banilor sunt ei, pesede sau cine este la guvernare, în fiecare moment. Sunt ei, cei ce numesc reptile ca Oprescu la conducerea spitalelor. Cei care cumpără, în spitale, produse pe care le poți lua tu, ca simplă persoană, de 10 ori mai ieftin de la farmacie. Sunt cei care termină, în folos propriu, toate fondurile destinate analizelor populației, în primele 3 zile ale lunii. În fiecare an se fușeresc, pe față, 5% din PIB pe sănătate. Bani care vă sunt și ne sunt furați de către cei ce conduc românia, de 30 de ani. În timp ce ai voștri mor ca proștii, cumpărându-și tifoane pentru operații.

Nu mai cădeți în plasa absurdă a atacului personal. Salariile medicilor sunt infime față de furturile pe care le fac șefii spitalelor, în cârdășie cu PSD. Bucurați-vă că medicii au salarii mai mari. Vom avea rezidenți, viitori medici, care nu vor mai pleca la prima mie de euro fluturată în fața ochilor. Oamenii ăștia, la un moment dat, cu siguranță vă vor salva viața. BIne, știm prea bine, voi, cu saliva curgând din colțul gurii, veți mulțumi lui dumnezeus, dar veți trăi.

Din păcate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.