Admirând ce se întâmplă în China ziele astea, cu reizbucnirea epidemiei (știi cum e, când vaccinezi 1.5 miliarde cu vaccin facut dupa urechea lui Xi Ping, mai greut cu eficienta, dar ai plan la hectar. Mergeți să vă faceți doza 5, merităefortul) și mă întrebam și eu, ca omul.

În afară de vaccinul care bagă miliarde lunar în conturile Pfizer și testările care bagă miliarde în conturile șmenarilor tip OK Medical, mai face cineva vreo cercetare legată de coronavirus? Adică gen, poate niște medicamente mai bune, chestii de astea, sau toată lumea se bazează pe descreșterea virulenței și aia e?

Doar întreb.

PS: Am observat o chestie interesantă. Deși e plin internetul de imagini cu poliția din China brutalizând oamenii suspecți de Covid sau care vor ei să îi carantineze, mai ales pe reddit, la search nu găsești decât chestii finuțe, despre lupta autorităților cu covidul. La fel și pe google.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.