Simt că se întâmplă ceva în aerul dimineților de noiembrie, legat de Black Friday. Am impresia că ne apropiem de finalul erei în care toate prețurile au reducere și nu cumperi dacă nu are mare, roșu, REDUCERE lângă preț.
Nu de alta, dar deja au început să fie prețurile de așa zisele Black Fridayuri mai mari decât prețurile reale. De exemplu, Skullshaverele de mai sus, le-am urmărit mult timp, pentru că mi-am cumpărat și eu unul. Adică știu exact prețurile la mașini și la rezerve. Pur și simplu, în acest moment, la versiunile mai scumpe, prețul e mai mare decât atunci când mi-am cumpărat eu produsul. Și aici vorbim de producător, nu de reselleri.

La Amazon, v-am zis că urmăream un ceas din vară. Era 399 de euro, l-au scumpit și, mă așteptam, ca românul, să îl facă înapoi 399, de Black Friday. Pe lângă faptul că a avut și Amazon BF de o săptămână, au scumpit ceasul și mai mult.

Știți ce vă ziceam eu că vin vremuri căcăcioase?
Mke.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.