Muzica e viaţa mea

Am 2 subscripţii pe care le plătesc lună de lună sau an de an. Contul de last.fm şi contul de pe elegant themes. Pentru că ambele sunt nişte servicii fără de care nu aş putea munci atât de bine pe cât o fac. Last.fm selectează pentru mine muzică de care şi uitasem că există, dar era undeva acolo în sufletul meu, iar cei de la Elegant Themes fac nişte uber theme frumoase de wordpress, la un preţ fără concurenţă.

Nu sunt gamer, dar mă fac

Pe lângă asta, cumpăr softurile care îmi plac şi de care mă ajut. Mi-am cumpărat Angry Birds, de exemplu şi şi Sliced, un Photoshop home user, o licenţă de wmvare, nişte softuri bundle etc.
Ceea ce mă aduce la ideea din titlu.
Am trecut de faza 1990-2000. Mâncăm şaorma de la dristor şi dăm pe ea 4 euro. Mergem la filme şi dăm 5-6-7 euro pe un bilet. Vă cumpăraţi, unii din voi, converşi de 2 milioane şi râdeţi de ăia care consideră că 400 de lei pentru o pereche nenorocită de adidaşi e scump.

E greu să deschizi portofelul

De ce nu vă cumpăraţi lucrurile care sunt utile, vă plac şi vă ajută în munca voastră? Cred că ar fi timpul să trecem peste epoca `internet is free` şi să realizăm că sunt oameni care muncesc din greu pentru a oferi produse bune, de calitate, fără buguri şi probleme, produse la care majoritatea, la care majoritatea reacţionează gen `ah, ce de căcat este ultimul update, îmi vine să nu mai intru pe site/folosesc vreodată chestia aia`.

Nu, mai bine căutăm pe net diversele nostre nevoi, cu terminaţia nulled, că poate găsim unul care a spart programul respectiv.

Bani din blog? Desigur, dar fără să dau nimic

Exact la fel e problema şi când vine vorba de blog. Toţi vor bani din blog, că au auzit ei că e uşor şi se poate. Dar unul nu ar investi 1 leu într-o temă premium, de calitate, care îţi asigură ajutorul celui ce a creat-o, arată profi şi te scoate din mulţime. Nu, ori o căutăm spartă, ori mai bine căutăm nişte teme moka. Las ` că merge, dar promit că dacă apuc să scot nişte bani din asta, sigur iau.

Hostingul moka este cel mai hosting

Hosting? Cine dracu are nevoie de hosting de calitate. Lasă că iau de ăla de 1 euro pe lună, am citit pe net că merge super bine. Iar dacă nu merge, o să îi dau pe blog. Şi ăsta e unul din cazurile fericite, în care respectivul alege să dea bani pe un domeniu propriu. Pentru că dacă nu, mai bine ia un domeniu pe blogspot, că se ştie că e bine indexat şi scrie acolo, sigur cineva îl va remarca şi îi va oferi bani.

Oamenilor, lucrurile nu merg chiar aşa. Vrei să câştigi ceva, trebuie să investeşti ceva. Vrei să faci lucruri de calitate pe calculator, cumpără-ţi programe de calitate. Vrei un hosting de calitate, uită-te în sidebar, şi cumpără-ţi. Nu alege întotdeauna varianta free, moka, spart, hecărit şi tot aşa.

Pentru că da sigur, pe tine nu te va afecta foarte tare. Ţi-e perpendicular.
Oare câţi ani or să mai treacă până nu o să-ţi mai fie?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.