Mă sună dimineață nevasta, disperată. Cetin, vino încoace, că am rămas cu mașina în drum, pedala de ambreiaj e flască. Tocmai când voiam și eu să scriu pe blog. O sarcină extrem de grea, având în vedere că în seara precedentă sărbătorisem cu vecinul Dan egalul României în fața Italiei. Faza e că după ce sărbătorești cu 3 kile de vin, alb și roșu, dimineața te trezești cu o dificilă senzație de mahmureală, senzație care îți dă o stare de vomă constantă, plus o sete teribilă.

Așa că am luat un taxi și m-am dus la micu`TZU, care are aceeași experiența ca și mine în domeniul auto, adică zero barat, numai că el a pățit ceva la fel cu fosta sa dacie, deci cunoaște. Acum are Hyundai Accent și i se fâlfâie, a uitat de unde a plecat.
Desigur că era cablul de ambreiaj făcut franjuri. Am purces la cumpărarea altui obiect, spre fericita montare.

Absolut normal că eram îmbracat cu cămașa de nuntă, care în momentul acesta e plină de vaselină și probabil impracticabilă. Micu`TZU și-a făcut varză pantalonii târându-se pe sub pedale. Eu am rămas cu o stare continuă de vomă de la stat cu capul în jos. Nevasta mă suna din 10 în 10 minute să afle stadiul lucrarilor și tot așa.

Oricum, până la urmă geek squad a învins și a reușit să monteze cablul la loc. Să mai zici că ăștia din calculatoare nu se pricep la mașini.
Începe să mă ia din nou dorul de mașină nouă.

V-am zis cât de mult îmi place noua Skoda Fabia?