A început campania cu daţi-ne cei 2% ai voştri, că facem, dregem, avem nevoie, etc. Desigur, cel mai mare tam tam se face pe organizaţiile astea ecologiste, care salvează balene, plantează copaci adunând oameni cu forţa de la muncă şi alte chestii naturiste.

Nu ştiu câţi dintre voi aţi văzut acest mirific proiect din pasajul de la Universitate. Sau pe cel de la Romană. Aceste minunate opere de artă, făcute din gunoaie, care ne sensibilizează la distrugerile umane asupra pământului.

Parisul oferă Luvrul. Londra ni-l dă pe BigBen şi Roata Mare. Berlinul are poarta Brandenburg.
Bucureşti? Minunatele statui de gunoaie, care arată turiştilor cât de sensibili sunt bucureştenii la mediu. Jeguri în pungi de plastic care fâlfâie prin oraş. Fiare de călcat ordonate în formă de dinţi.

Oare cam cât costă aşa ceva? Bănuiesc că de ordinul sutelor de mii de euro. Cam la preţul poneiului cu svastică şi un os în fund.
Aşa că, oferiţi-vă banii fundaţiilor ecologiste. Îi vor folosi cu folos. Vor salva Delta de atacul furios al peştilor, pelicanilor şi alte animale asupra ecosistemului, vor construi statui de jeg şi se vor lăuda cu draci cu realizările astea.

Uite din ce e făcută minunea aia de la Universitate:


Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.