Parcă v-am povestit, mie mi-au ridicat, în viață, de 2 ori mașina. O dată când am fost la FITS, la Sibiu și am parcat mașina pe loc de persoane cu dizabilități, moment în care pasagerii din mașină mi-au atras atenția, iar eu am zis Dar ce, eu nu sunt handicapat sau cum? Se pare că am fost, mi-am recuperat Fordul de la mama dreaq, am plătit amendă și aia a fost.

Cealaltă a fost când am ajuns prin Spania și am parcat în singurul loc gol de parcare de pe stradă. M-am uitat, niciun semn de circulație, nimic. Doar că semnul de circulație era, zise naratorul, fix pe zid și interzicea parcarea, pentru că era nush ce tablou electric. Am lipsit maxim 4 minute, când m-am întors, locul gol, inima goală, vai, mercedesul meu, mi-au furat gitanii mașina, ți-a trebuit vacanță pe Costa del Sol fmm. După 3 drumuri și 120 de euro, mi-am luat mașina dintr-o parcare a poliției, mi-am învățat lecția, aia e.

Ce vreau să subliniez este că mi se pare absolut incredibil cât de neasumați pot fi oamenii. Băi nene, am greșit, am fost prost, aia e, mulțumești, îți înveți și tu lecția, mergi mai departe, nu pentru că vai, așa sunt bărbații ci pentru că așa ar trebui să fii ca om, persoană, asta să te caracterizeze, verticalitatea și asumarea propriilor fapte.

Dar nu. Importantă e lașitatea. Dar ce-am făcut, șefu?
Într-adevăr, o țară penibilă. Doar că nu din punctele de vedere pe care și le imaginează analfabetul din printscreen.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.