1450079281045

Aseara, intr-un moment de inspiratie, am cautat pe xda dev un alt rom pentru note-ul meu, cu care se pare ca voi fi stuck pentru eternitate, pentru ca note 5 are bateria incastrata, iar pe mine chestiile pe care dau bani ca sa fiu limitat de hardware ma indispun maxim.

Nu am pus pana acum CM pentru ca tot ce e pe situl oficial este penttu trlexx, versiunea cu procesor qualcomm, nu exynos, ce am eu. Din fericire, un dev de pe xda s-a gandit sa isi faca mila si de astia ca mine si a scos un CM13 pentru trelexx.

Daca va ganditi sa il instalati, vedeti ca sunt 2 variante,luati-o pe cea datata 2 decembrie, pentru ca este cu android marshmallow si, daca tot testati chestii, macar sa testati tot.

De miscat se misca bine, e rapid si decent. Partea proasta, de care sunt complet nemultumit, este ca de aseara pana la 7.30 a consumat singur 25% din baterie, ceea ce e complet inacceptabil. Va trebui sa verific ce a mancat bateria aiurea si, daca gasesc, vin cu o completare.

Imi lipseste tastatura de samsung, care e geniala. am swype, dar prezenta iconurilor alternative pe butoane ma scoate din sarite.

Am instalat si un google apps minimal, pentru Play si gmail, singurele chestii google care ma interesează.

vedem. daca gasesc ce a mancat bateria, bine. Daca nu, trist. E greu sa gasesti un rom satisfacator. Samsung pune EXAGERAT de mult crapware care functioneaza de capul lui, ca sa fie o alternativa decenta. Si, desi exista titanium backup, ca sa dezinstalezi ce te deranjeaza, s-au gandit ei sa le faca interdependente si atunci, daca dezinstalezi ceva, ai sansa sa vezi ca iti crapa tot telefonul.

Pentru ca de ce nu?
In rest, ne antrenam pentru spectacol. Biliardul e veatza mea…

Later edit: nu am reusit sa imi dau seama ce mananca bateria, so it is out, wanam lite is in. again