Ieri primesc SMS de la eMAG, gen Stimate Cetin Ametcea, vedeți că mâine vă expiră asigurarea RCA. Fiind eu un tip extrem de calculat* și plecat la Brăila Moldova în acel moment, am luat de bun mesajul și azi gata, hai să fac asigurare.

Doar că mi-a trecut prin cap să verific mailul înainte, pentru că asigurarea fizică oricum nu o găsesc niciodată, de fiecare dată când mă verifică poliția am noroc de tipi decenți, care o verifică ei în sistem, altfel aș depune numerele la Udriște din 2 în 2 luni. Și în mail…

rca

De fapt aveam asigurare, e valabilă până în martie 2016, făcută la pint.ro. Nu știu de ce am primit informarea aia de la emag. Posibil să fi testat sistemul acum 6 luni. Asta e o altă calitate a mea, mă antrenez pentru ALzheimer. Drăguță ideea, dar totuși ușor speriat.

Și da, eu, spre deosebire de bulgar, consider că atâta timp cât legea îmi cere să fac RCA pentru celălalt, trebuie să îmi văd de interesele mele, care sunt superioare oricărui alt străin și să îmi fac cea mai ieftină asigurare. Mi-e perpendicular de orice altceva, cât timp ASF-ul girează compania la care am cumpărat eu asigurare, înseamnă că e legal și se numește piață liberă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.