Mă gândeam aseară la Cumpănașu și la scandalul cu propunerile indecente de 3some către minore, și remarcam, a nu știu câta oară, ce oi plecate pe fentă sunt oamenii.

În primul rând titlurile din ziare. SCANDAL DE PEDOFILIE!! Cred că, dacă s-ar agita, Cumpănașu ar putea scoate bani buni din procese cu agaricii ăștia. Pedofilie înseamnă atracție sexuală pentru pre-puberi, adică maxim 13 ani. O fată de 17 nu este pre puber, este doar minoră.

Second, vârsta consimțământului pentru acte sexuale, în românia, este de 15 ani. Faci sex cu cineva sub 15 ani, dar peste 13, e act sexual cu un minor. Judecătorii români iartă în mod constant asta, pentru că fetițele românce se îmbracă provocator (citat dintr-o decizie de judecătoare) Ce e sub 13 ani, e pedofilie, dar iarăși, contează mult dacă fetița de 11 ani l-a provocat pe bărbatul de 54, prin îmbrăcăminte și mișcări lascive (citat din dosar de procuror de caz)

Prin urmare, Cumpănașu poate să îi arate ștromeleagul învârtoșat pe zoom, să o bage în 3some cu soția sa cu cur cât China comunistă, cam orice, din punct de vedere legal nu poate să pățească nimic. Că e imoral? Desigur. Dar dacă tatăl acelui copil păcălit de șmenarul profesor la SNSPA doar cu bacalaureat nu îi rupe cel puțin picioarele, nimeni, în românia, nu îi va face nimic vreodată.

Să nu uităm câte bube în cap i s-au găsit la prezidențiale. Bube reale, existente și acum. A pățit ceva? Nu. S-a schimbat ceva? Nu, e fix în aceleași poziții și ia aceiași bani de peste tot. Așa că dacă are cineva impresia că un scandal de pedofilie afectează vreo persoană în românia, să se trezească. Copiii sunt categoria cea mai defavorizată de către lege și de către cetățeni, singurii care nu au niciun drept, pe care judecătorii îi consideră mărfuri de troc între soț și obiecte cu destinație sexuală și absolut nimeni nu îi apără.

Între timp, mai ține minte cineva cum o chema pe fata ucisă de Dincă, nepoata lui Cumpărașu, cea pe care o apăra cu atâta pasiune și pentru care s-a sacrificat să candideze la prezidențiale? Fiți cinsitiți, fără google.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.