From: voiculet
To: lit_translations@******.com
Sent: Saturday, October 8, 2011 7:14 PM
Subject: [lit_translations] Job scriere articole in limba engleza

Buna tuturor!

Acum ceva timp am postat un anunt referitor la un job ce presupune redactarea unor articole in limba engleza. Persoana cu care am colaborat pana acum nu se mai afla in tara si nu mai poate sa le scrie momentan. Prin urmare, reiau mesajul:

Articolele au ca tema generala tehnologia si vor fi publicate pe site-uri de profil. Temele ar fi software, review-uri pentru diverse produse electronice, etc.

Ele pot fi scrise fie prin comasarea unor informatii din mai multe surse de pe net, fie prin rescrierea unui articol deja existent. Conteaza in principal ca articolul rezultat sa fie unic, sa nu aiba nici macar o fraza identica cu textul sursa pentru ca Google are unelte prin care detecteaza continutul plagiat si penalizeaza site-ul pe care il gaseste.

Lista de produse poate fi comunicata saptamanal. Plata se face odata pe saptamana: fie ne putem intalni, fie prin transfer bancar.

Pretul un articol de 600 de cuvinte in limba engleza este 5 Ron, ceea ce inseamna cam 600 ron lunar pentru 4 articole scrise zilnic.

Jobul nu presupune program fix atata vreme cat articolele sunt trimise la timp (pana la orele 20).

Cine doreste detalii imi poate scrie pe adresa basthedt@****.com. Va rog sa nu dati reply pe grup, ci sa-mi scrieti pe adresa personala.

Numai bine,

Camelia Voiculet

Cam așa se face conținut în rromânia. Așa au toate așa zisele situri de știri sute de mii de articole. Traducem, rescriem, combinăm, totul pentru conținut. 5 lei articolul.

Nu-i așa că ați vrea să știți adresa de mail a doamnei Voiculeț?
Mulțumesc ververita_bc