Când am fost la România-Franța, la chioșcurile din incintă se vindeau produse contra bani. Cozi uriașe, dar măcar stăteai la coadă 20 de minute, luai ce voiai, după care plecai în treaba ta.

La România-Belarus, la chioșcurile din incintă se vindeau produse contra fise. Pe care fise le achiziționai de la alte chioșcuri, tot din incintă. Cozi uriașe, la ambele tipuri de chioșcuri.

Deci practic acum, în loc să stai la o singură coadă uriasă și să iei ce vrei, stai la 2 cozi uriașe, pentru aceeași finalitate.

Ok, să mă lămurească și pe mine cineva, care e logica de a cumpăra cu fise? Pe cine ajută? Se crede că cumva se urgentează actul de cumpărare? Nu ar fi mai simplu ca în loc să vinzi pe fise, făcând toate produsele 5 lei sau 10 lei, ca să coincidă cu valoarea fiselor, să vinzi direct cu 5 și 10 lei?

Pentru că aceeași mizerie am văzut-o și la concerte. 3 barăci cu bere și 3 tonete cu fise. în loc de o coadă la care să dai 5 lei pe o bere, stai la 2 cozi, pentru aceiași 5 lei.

So i’m feeling like this, now.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.