Pentru ca tot vorbim de tineri debusolati, m-am gandit sa intocmesc un emo-cv, ca model pentru viitoarele interviuri. Nu de alta, dar vreau sa imi iau pensie la un moment dat.

Date de contact: Nume – Raphael Intristatul
Adresa – Str. Lacrimilor nr.13, bl. 666, ap. 69, Oras Durerea de Jos
Telefon – Nam, lam skimbat pe tzinte de limba

Obiectiv profesional: – Ah, ce dureros este sa vb de asta…Mhm…Da, vreu un giob unde sa pot k sa plang linijtit ji sa cuget la noi modalitatzi de ami perfora limba. Vreu ji salar k lumea, ca am ji gajika, ji trebui so scot la bar ji la haus. Ji am nevoie de pastile ji de lame.

Experienta: Bah, nuj ce ai u k mine, de intrebi asta. Eu sint emo kid ji ma mandresc, ji la cine nu ii place, ka nu imi pasa. Nu vezi ka nenorociti astia ma persekuta ji nu ma angajaza. Am egzperentza mare in tatuaje si tzinte in limba, jtiu sa kant ji sa dansez pe formatzii kool, ca Muse. I luv Muse!! Rock ON!

Aptitudini: Limbi straine: O jtiu pe a lu pretena mea, ji inainte de ea pe a lu tata, ca de la el eu am ramas emo,k am suferit, ca nu ma iubit k pe fratele meu. Pe mine ma iubit mai adank.
Permis de conducere: am, pe autobuzul 135, lokul de langa usa de la mijlok.
Aptitudini: Am aptitudinile de a fi trist, pentru ka e o lume trista, asta in kare traim, ji am aptitudinea de a ma taia pe vene de kate ori vad kata durere ji dezamagire e in lume, ji mai pot sa imi fac gauri in oricare parte din corp.
Hobby: Tristetea, jalea, deznadejdea, lakrimile, tushul negru, tzintele in limba si in preputz (asta e pielea de pe kapu la putza), imi place sa askult muzika buna, kum e Muse, ji imi mai place de pretena mea.

Cu stima ji mult rezpekt, daka ma angajeati,
Raphael.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.