Deloc surprinzător, ieri, la publicarea postului în care anunțam campania Microsoft pe blogul proprietate, au apărut comentariile clasice.

Da’…ia spune-ne, câți bani primești

Ești o curvă care te vinzi pe bani

Și..te vânduși la Microsoft, a?

Sincer, deja m-am săturat de porcăriile astea.

Mă băieților comentatori, eu vă întreb de ce salarii aveți? Sau, mai probabil, vă întreb câți bani iau părinții voștri, cei care vă plătesc orele de masturbare în fața calculatorului? Și dacă nu, voi de ce mă întrebați pe mine?

Da, vând publicitate pe blog. Și o fac pe bani. Asta se întâmplă pentru că oamenii care sunt responsabili cu așa ceva în firme consideră conținutul produs de subsemnatul suficient de valoros pentru a-și asocia numele cu el. Adică munca mea este apreciată și eventual plătită.

Asta înseamnă să fiu curvă?
Voi ce produceți? Aveți eventual un blog plin de filmulețe cretine și din când în când o înjurătură la adresa lui zoso sau a mea, sperând să vă vină traficul mult visat.

De ce vă ucide invidia asta? De ce trebuie să moară și capra vecinului doar pentru că voi sunteți prea proști pentru a face bani acolo unde alții îi fac lejer? De ce vedeți paiul din ochiul altuia în loc să vedeți bârna din ochiul vostru?

DE CE SUNTEȚI RROMÂNI?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.