Sau în langaj de muritori de rând, cu lenea?
De exemplu, am un proiect interesant, care acum 3 săptămâni mă excita ca pe Bucifal (cine nu știe despre cine vorbesc, nu merită să afle). Acum, după 3 săptămâni, este exact în aceeași fază, iar eu în fiecare zi îmi promit că mâine mă apuc de el.

Am un alt site, apz.ro, unde vreau să pun exemple de app-uri de smartphone. Stă de circa un an așa, pentru că mi-e lene și pentru că, după dezamăgirile cu digitalsport, nu mai am chef să mai bag pe nimeni asociat în nimic. La DS, unde s-au băgat 100 de inși, dar toți au dat-o cotită când au realizat că e de muncă, nu doar ne alăturăm echipei și gata, ies bani. Ca idee, singurul care a rămas, Victor, a câștigat și niște bani, ba chiar pleacă în septembrie la Varșovia. O răsplată dealtfel mică pentru munca sa, dar totuși, nu e rămas la stadiul de chibițăreală pe net.

Am abonament moka la cel mai mișto complex sportiv și spa din bucurești, Body Art de la Rin Grand Hotel. Nu am fost la sală de 3 săptămâni, am mai fost rarisim la piscină. Îmi place să merg la sală, îmi place să fac chestii pe acolo, oamenii sunt beton, sauna, piscina sunt super, dar când e de mers, găsesc întotdeauna altceva de făcut. Nu înțeleg de unde naiba vine lenea asta…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.