Eşti curios cum unii oameni reuşesc să iubească şi să fie iubiţi chiar dacă se aştern ani peste ei? Simplu. Uite câteva ponturi masculine, pentru a face ca relaţia voastră să dureze.

  • Fă-o să râdă. Femeile adoră să râdă. Dacă reuşeşti ca în fiecare zi sa găseşti ceva care să îi lumineze ochii şi să râda din toată inima, înseamnă că sunteţi sortiţi unul celuilalt. Desigur, asta nu inseamnă că trebuie să te trezesti la 7 dimineaţa si să incepi să cauţi glume, că nu e stand up comedy. Chestia asta trebuie să vină din inimă. Dacă nu vine…not good.
  • Încearcă să remarci micile chestii care le fac. Fii atent la manichiura ei, la nuanţa de ruj, la coafură, la o bluziţă nouă. Va şti că eşti atent la persoana ei şi că ea, cu totul, este o fiinţă importanta pentru tine.
  • Oferă-i flori. Ştiu, eşti şi bărbat, şi smecher. Tu nu dai flori, e demodat şi numai fraierii fac asta. Încearcă totuşi. O să rămâi surprins. Şi reţine un amănunt. Florile nu se dau doar de ziua de naştere şi alte evenimente de gen.
  • Găseşte-i un nume de alint. Deşi toate femeile spun că nu le place, crede-mă. Toate mint. Sunt leşinate să le dai tot felul de diminutive. Pisicuţă, iubiţel, puişor, bebiţă sau, de ce nu, găinuşă, păsărică şi altele. Ai la îndemână o gamă uluitor de variată. Trebuie doar să îţi pui mintea la contribuţie.
  • Dacă o iubeşti, spune-i asta. Nu o lăsa să ghicească. Nu e o intrecere care spune ultimul. Nu e ruşinos sa îi spui omului iubit Te Iubesc. Trebuie curaj să faci asta. Ai curajul să o faci? Înseamnă ca ai si curajul de a merge până la capătul pământului pentru ea.
  • Desigur, există si alte metode. Ţine numai de tine să reuşeşti să le găseşti. Astea sunt cele care au funcţionat la mine. Iar eu sunt misogin. Gândeşte-te că tu chiar ai avea mai multe şanse.

    LE: Pentru doamne şi domnişoare. Ştim ca urâţi bărbaţii şi că sunteţi misogine. Nu uitaţi insă ceva. La femei, misoginismul se numeşte misandrism. Deci cel mult sunteţi misandre.