Simplu. Dându-te rotund cu ce ţi-ai cumpărat tu sau ce ţi-a cumpărat mama de la mall.
Ai ochelari Gucci, pe care scrie mare Gucci. Eventual, când îi trânteşti pe masă, îi laşi cu Gucci-ul în sus. Să vadă lumea.

Adidaşii Nike sau Puma, treningul Adidas horiginales, şapcă NYC. Pentru că eşti şmecher şi îţi permiţi.
Nimic de zis, ai dreptate, toţi suntem cu gura intens căscată de invidie. Dar tu ştii că faci reclamă gratuită mărcii respective? Când îţi fâţâi prin Fratelli crocodilul Lacoste, nu faci decât promovare moka pentru firma respectivă. Promovare pentru care nu iei nimic. Iar privirile lacome de invidie nu ummplu cu benzină rezervorul de la Audi 8 Quattro Stagioni.

Pe bune dacă glumesc. Eu de exemplu aş vrea ca la maşinile pe care le cumpăr să le fie scoasă sigla producătorului. Da, am Opel sau Ford, nu vreau să vă fac reclamă gratuită pe banii mei. Adică vă dau bani pentru onoarea de a vă plimba sigla prin oraş. Pentru mine maşina e doar o maşină, nu ceva cu care să mă laud. Vreţi să vă ţin sigla pe maşina mea PROPRIETATE? Săriţi cu banul, prieteni, pentru că viaţa e scumpă.

Greşesc cu ceva?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.