Nu e prima oară când văd genul ăsta de comportament și mă refer la el când e vorba despre untermenschi de genul, adică vânzători, oameni angajați în servicii. Analfabeți tupeiști și cu gura mare, Păpușă, te fac un Tudy? și care sunt angajați, fac ceva în respectivul moment.

Desigur, după cum știți, suntem un popor de eroi, așa că românii întorc capul in corpore când e vorba de bullying de genul acesta, deci, ca femeie, nu te poți baza pe concetățenii tăi nici măcar într-un magazin.

Și atunci ce faci? Cum te aperi? Cum demonstrezi că un nespălat de genul acesta te-a hărțuit verbal și te-a făcut să te simți inconfortabil? Nu spuneți că mergeți și reclamați la polițistul de proximitate, pentru că e posibil ca respectivul să îi dea o palmă peste cur și să o trimită acasă Hai păpușă, că noi aici avem treabă și vii tu cu rahaturile astea!

Și totuși, e o problemă gravă, sunt oameni care suferă, se simt hărțuiți și abuzați. Și nimeni nu știe care ar putea fi soluția?

Și încă o opinie pe tema asta, din partea unei femei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.