Şi aici mă refer la wc-urile speciale, pentru handicapaţi. Care au pe uşă maaaaare, o siluetă în cărucior cu rotile. Să ştie lumea că acolo intră handicapaţii, ăia care nu sunt ca noi.

De ce nu ar putea fi doar WC-uri normale, de bărbaţi şi femei şi TOATE wc-urile să fie dotate cu utilităţile necesare unei persoane cu dizabilităţi? Cred că e o discriminare ce nu îşi are rostul. Mai lipseşte să le dea o stea galbenă, să ştim să ne ferim de ei.

O a 2 a chestie ar fi, de ce uşile de la wc-urile publice nu se deschid dinăuntru spre dinafară? Eu sunt germofob şi asta cu bună ştiinţă şi motivaţie. Rromânii nu se spală pe mâini după ce se cacă. Punct. Cei care se spală sunt o minoritate şi asta doar dacă e cineva la baie, altfel îşi trec mânuţele prin păr şi aia e.

Prefer să ating clanţa pe dinafară şi să deschid uşa prin tragere, înainte ca ţărănetele să se şteargă la dos cu 2 deşte, după care să scrie pe faianţă Ghiţă lăv Gina, iar când ies, să apăs cu cotul pe clanţă şi să nu trebuiască să ating nimic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.