Probabil Social Media este lucrul cel mai bun ce mi se putea întâmpla în viaţă. Da, şi blogul a fost util, dar dacă nu aş fi întâlnit toate miracolele aduse de reţelele sociale precum Facebook, Twitter, Google +, nu ştiu unde aş fi fost.

Desigur, asta este doar o mică parte din ceea ce mi-a adus Social Media. Cea mai importantă parte ar fi că am cunoscut live sau doar pe Facebook o grămadă de oameni faini, oameni care au putut să mă influenţeze atât de mult.

Este clar că Social Media m-a învăţat să îmi fac un brand personal, să realizez că degeaba ai conţinut bun şi de calitate, dacă nu eşti prezent acolo unde trebuie, pe Facebook sau la diversele întâlniri de oameni ce cunosc şi se pricep la aşa ceva.

Social Media m-a mai învăţat că degeaba am traficul mare pe care îl am, dacă nu reuşesc să fiu un influencer precum alţi bloggeri, cu un trafic mai mic, poate de ordinul sutelor, dar care reuşesc să influenţeze zeci de mii de oameni prin mesajele lor din toate reţelele sociale.

Recunosc, pentru mine sunt primii paşi, paşi mici, ca de bebeluş ce învaţă să meargă, dar am ochii deschişi. Deschişi la nou, la noi iniţiative, la noi proiecte populare şi iniţiative şi noi provocări, ce mă îndeamnă să caut material de calitate, pentru a-l putea disemina şi pe aceste reţele iar prin această diseminare, să reuşesc şi diseminarea mesajului în diferitele cercuri de interes.

E important să înţelegem ce obiective ne setăm în Social Media, orice altă discuţie fiind inutilă, astfel crescând interesul eventualelor campanii în diferitele medii de diseminare ale mesajelor. Pentru că e normal, bloggerul trebuie să livreze şi ştim cu toţii că arhiblog livrează ca un cronometru.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Spuneţi-mi sincer că nu aţi crezut mizeriile de mai sus şi aţi avut măcar o urmă de îndoială că e bullshit pe pâine. Legat de articolul ăsta, aş scrie zilnic articole de genul celui de mai sus, dacă nu aş avea trafic. Dar v-aş plictisi pe voi şi m-aş plictisi şi pe mine. Şi am trafic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.