Cei de la Antena1 au avut o idee super-adevărată ca să îşi mai scoată din cei 100 000 000 de dolari daţi pe transmisia meciurilor de la TV. Au pus o bandă jos, pe care privitorii inteligenţi trimit sms-uri cu 1,5 € per sclipire de inteligenţă trimisă. Am avut inspiraţia de a nota câteva dintre ele şi vă rog să vă gândiţi ce le aseamănă.

  • De la Bobo din Sohodol, sunteţi cei mai buni
  • Muie Dinamo, Luci din Beleţi-Negreşti
  • Matrix din Medgidia, cel mai tare fun Steaua.
  • Steaua, toţi băieţii de băieţi din Gherăeşti sunt cu tine.
  • Suntem din 1928, avem istorie, Legione Granata Ţibucani.
  • O inimă, un suflet Steaua şi Costel, Oarţa de Jos

Deşi în Bucureşti, de exemplu, sunt mai mulţi oameni decât în Pârţanii de sus, din Pârţani au dat sms, cu 1,5€ probabil 2 oameni. Din Bucureşti, la fel, deşi ăia din Bucureşti în mod sigur au mai mulţi bani şi mai multe posibilităţi decât Pâţănenii.

Ce vreau să spun cu asta? Că rromânul suferă de mania grandorii. Deşi el munceşte ca plimbător şef de vacă pe timpul zilei, totuşi are Nokia N85, face parte din Legione Granata din Pârţuleşti şi trimite sms-uri scumpe noaptea. Ce contează că el câştigă probabil într-o zi tot 2 €, cât dă pe un sms. Important e că îşi vede numele pe ecran şi se simte important. Iar mâine la micul dejun va mânca mămăligă cu sare, dar ce mulţumit va fi când va trece cu vaca de căpăstru prin sat şi ceilalţi Pârţuleni îl vor privi cu invidie, iar Pârţulencele vor suspina în urma lui:

– Uite-l pe Matrix. O să ajungă departe ăsta, i-am văzut aseară numele pe Antena 1.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.