Soacră-mea a ieșit la pensie, întâmplător, în guvernarea USR. O pensie mizerabilă, ceva de gen 1800 de lei, după 40+ ani de muncă. Toate discuțiile, pe vremea aceea, erau despre cum toți trebuie să ne facem datoria, să ne sacrificăm și să înțelegem că nu avem de unde mai mult, aceasta este situația. În timp ce Tudorel Toader are pensie de 70 000 de euro lunar, Ghinea lua de la USR 5000 pentru “consultanță” și altele.

A venit recalcularea de luna trecută, făcută de PSD, iar pensia soacră-mii este de peste 3000 de lei.
Spuneți-mi cu cine să voteze ea, mai exact, în toamnă. Sigur, sigur, explicați-i despre efortul bugetar, despre inflație și restul. Dar până atunci, explicați-i și de ce să nu voteze cu cei ce aproape i-au dublat pensia, versus cei care îi explicau superior că trebuie doar să aibă răbdare încă vreo 15 ani, până pun ei pe picioare economia, după care o să îi curgă lapte și miere direct în gură, la robinetul pe care i-l instalează Barna personal.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.