După consumarea articolului ăsta, care a generat ceva reacţii, majoritar feminine, am tras câteva concluzii, din comentariile păsăricilor ce s-au perindat prin zonă.

De ce trebuie să iasă femeile la pensie mai devreme decât bărbaţii.

Femeile nasc.
Femeile fac menopauza.
Femeile fac curat.
Femeile fac mâncare.
Femeile fac depresie la 50 de ani.
Femeile fac osteoporoza.
Femeile mor puţin când se fac bancuri cu babe de 45 de ani.
Femeile o iau la ochiul maro.
Femeile scot copii de 4 kilograme printr-o gaură cât o nucă. (yeah right)
Femeile sunt violate.
Barbaţii sunt nişte porci agresivi.
Din toate aceste motive, femeile trebuie să iasă la pensie mai devreme decât bărbţii. Ce contează timpul de cotizare, ce contează că au speranţă de viaţă mai mare cu 5 ani decât bărbaţii. Ele nasc, ergo trebuie pensionate.

Concluzia mea?
Dragelor, sunteţi misandre şi vă place să aveţi mai multe drepturi decât bărbaţii, pentru că vă consideraţi superioare, datorită faptului că aveţi pizdă. Ceea ce de fapt e un dezavantaj, nimănui nu i-ar place să stea non stop cu un melc între picioare. Dacă am trăi într-o lume guvernată de femei, am fi probabil sclavi prin găuri în pământ, într-atât de rele şi urâcioase sunteţi.

Sunteti oprimate acasa? Barbatul vostru e un porc care doar va pune la munca? Ati facut copii?
Pai bă muflelor, vă pune cineva să faceţi chestia asta cu forţa? Semnaţi vreun act care vă obligă? Nu, o faceţi de bună voie. Pentru că aşa se face, că aşa zice lumea, că aşa zice mama sau soacra. Ceea ce demonstreză că sunteţi extrem de limitate şi confuze când vine vorba de rolul vostru în viaţă. Eu şi marea majoritate a BĂRBAŢILOR celor pe care îi cunosc, facem mâncare, spălăm rufe, avem grijă de copil. Faptul că voi NU AŢI FOST ÎN STARE să aveţi un bărbat adevărat, nu e vina nimănui. Decât a voastră.

Faceţi copii? Păi ce bărbat vrea copii? VOI suntţi cele ce îl pisaţi cu ceasul biologic, cu trece timpul, cu cine o să ne mai dea şi nouă un pahar de apă la bătrâneţe. VOI sau mamele voastre, care simt că dacă nu fecundaţi şi puiţi, înseamnă că nu v-aţi atins scopul în viaţă.
Ceea ce de altfel sunt convins este că habar nu aveţi ce e aia o tigaie, în afară de omletă cu pateu nu aţi gătit nimic niciodată, dar vorbiţi şi voi, că aşa se face. E frumos să fim egali, dar e şi mai frumos să fiţi mai egale.

Aşa că nu vă mai plângeţi, puneţi mâna şi munciţi şi ziceţi bogdaproste că vă lăsăm să respiraţi acelaşi aer. Pentru că încă mai avem nevoie de voi.