DEZVALUIRI-DESPRE-INTERNET

Mă uitam aseară la o reclamă la tv, unde o companie de televiziune mobilă proclama extrem de vocal cum să lași sus și tare grijile internetului, pentru că de acum înainte ai 1 gb de internet pe săptămână, să rupi în 2 totul și să îți faci de cap cu prietenii la greu.

Desigur, orice om care știe că dacă stai pe youtube 3 ore, s-a dus naibii gigabitul ăla, râde ușor strâmb. Dar nu asta e idee. Întrebarea ar fi, într-o eră în care fiecare amărât din ardeal sau moldova are gigabit la ușă, când tot românul are cartelă cu convorbiri nelimitate, de ce internetul este, ÎN CONTINUARE, atât de scump, pe mobil. E altă tehnologie decât cea de voce, megabitul de internet e mai scump la frankfurt când e pe telefonie mobilă, care e explicația?

Hai, că știm că unii dintre voi fac deploy regulat pe serverele nasa, dați-ne și nouă, necunoscătorilor, niște explicații decente.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.