dan-voiculescu

Mai crede cineva că domnul profesor Voiculescu va fi condamnat vreodată, în vreun dosar?

Dosarul s-a amanat pentru ca 2 inculpati, Popa Corneliu și Petre Alexandru, nu au avut avocați, astfel încât la termenul următor ei vor fi reprezentați de avocați din oficiu. La termenul de marți al procesului, unul dintre cei doi judecători ai completului, Florică Duță, a ridicat din oficiu o problemă de procedură, și anume modul în care a fost constituit acest complet.

Inițial, completul era format din Florică Duță și Stan Mustață. Ultimul a fost arestat pentru corupție și înlocuit de judecătoarea Luminița Cristiu-Ninu, însă și aceasta din urmă a fost înlocuită de judecătoarea Carmen Constanța Balaci.

Aceste înlocuiri au fost decise de Colegiul de Conducere al Curții de Apel București.

Florică Duță a ridicat marți o problemă de procedură, și anume dacă acest dosar nu ar trebui trimis la un alt complet, prin repartizare aleatorie.

Problemele cu acest complet ar putea continua și în perioada următoare, deoarece Florică Duță a depus recent la CSM o cerere de pensionare.

Deci brusc nu mai ai avocat, iar un judecător depune cerere de pensionare și se întreabă dacă dosarul nu trebuie repartizat aleatoriu altor judecători.

Care să rejudece procesul.
Cu alte termene.
Cu alți martori.
Cu alte amânări.
Cu alți avocați lipsă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.