Mail primit de de Liviu Hariton

 

În Tulcea, orașul meu de baștină, o fetiță are nevoie de ajutor iar eu încerc să o ajut pe ea și pe părinții eu cum pot. Am inițiat, pe site-ul iubesctulcea.ro (de care mă ocup personal), o campanie online de ajutorare, campanie pe care aș vrea să o promovez în mediul online. Campaniile de genul nu sunt un punct forte pentru mine și nici expunere în online nu am ca să mă pot baza pe ea.

Și aici intervii tu: mă poți ajuta să promovez cazul fetiței sau, dacă nu, să mă îndrumi către persoane care pot ajuta sau să trimiți mesajul meu mai departe persoanelor care pot ajuta?

Detalii despre caz găsești aici https://dianamacar.ro iar detalii despre campania pe care încerc să o inițiez găsești aici www.iubesctulcea.ro/editorial/in-tulcea/viata-nu-inseamna-sa-astepti-ca-furtunile-sa-treaca-750.html (în această pagină sunt o serie de bannere pe care lumea ar putea să le integreze prin blog-urile personale. Link-urile bannerelor duc direct pe site-ul fetiteți, nu mă pasionează să fac trafic din asta).

Eu personal, pentru a stimula donațiile, ofer fiecărei persoane a cărei donație de minim 15 euro este confirmată de către părinții fetiței, un cont de găzduire web pe o perioadă de 1 an de zile (detaliile tehnice ale pachetului sunt atașate acestui mail)

 

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.