Mail primit de de Liviu Hariton

 

În Tulcea, orașul meu de baștină, o fetiță are nevoie de ajutor iar eu încerc să o ajut pe ea și pe părinții eu cum pot. Am inițiat, pe site-ul iubesctulcea.ro (de care mă ocup personal), o campanie online de ajutorare, campanie pe care aș vrea să o promovez în mediul online. Campaniile de genul nu sunt un punct forte pentru mine și nici expunere în online nu am ca să mă pot baza pe ea.

Și aici intervii tu: mă poți ajuta să promovez cazul fetiței sau, dacă nu, să mă îndrumi către persoane care pot ajuta sau să trimiți mesajul meu mai departe persoanelor care pot ajuta?

Detalii despre caz găsești aici https://dianamacar.ro iar detalii despre campania pe care încerc să o inițiez găsești aici www.iubesctulcea.ro/editorial/in-tulcea/viata-nu-inseamna-sa-astepti-ca-furtunile-sa-treaca-750.html (în această pagină sunt o serie de bannere pe care lumea ar putea să le integreze prin blog-urile personale. Link-urile bannerelor duc direct pe site-ul fetiteți, nu mă pasionează să fac trafic din asta).

Eu personal, pentru a stimula donațiile, ofer fiecărei persoane a cărei donație de minim 15 euro este confirmată de către părinții fetiței, un cont de găzduire web pe o perioadă de 1 an de zile (detaliile tehnice ale pachetului sunt atașate acestui mail)

 

9 comentarii Adaugă comentariu

 1. Voi posta si eu pe blogul meu mesajul asta daca nu te deranjeaza, dar sa sti ca nu se face primavara cu o floare. Tot raman atatia copii cu probleme.

  0

  • #2

   Theo » daca ei ii va fi mai bine, inseamna ca ti-ai atins scopul. nu poti duce in spate povara intregului univers, ci doar al universului propriu

   0

  • Sunt oameni care pot duce povara intregului univers, pacat ca acestia decid sa isi piarda timpul atacand tarile „aur negru”.

   0

  • #4

   @Theo: americanii-s de vină sau tu ai o filozofie de viaţă cam exaltată?

   0

 2. Mulțumesc!

  0

 3. Te rog sa lei spui parintilor sa apeleze la Asociatia Romana Impotriva Leucemiei (ARIL) care pot indruma familia pt transplantul din afara. Stiu ca se ocupa cu adevarat de cei cu leucemie. Voi dona si eu si nu am nevoie de hosting dar cred ca e o idee buna. Din pacate, mai cunosc un caz din Periprava, Cosmina Denisov care sufera de leucemie acuta. (salveazaunsuflet.com) Sa fie de la apa poluata de ingrasaminte si nitrati din Romania?

  0

 4. Sunt multi oameni cu probleme, dar in felul nostru ii putem ajuta pe unii.

  0