După cum v-am spus deja, pentru că am trecut de prima jumătate a vieții, am decis, pentru împlinirea sufletului, să îmi completez studiile și să fac un master, conform dorinței mele cele mai vechi. Și unde în altă parte aș fi putut mai bine să mă adăp la fântâna cunoștințelor decât la Institutul Teologic Romano-Catolic din București. Desigur, am fost emoționat, pentru că nu știam dacă Dumnezeu mă poate primi în rândul turmei sale, după atâția ani de răzlețire, dar rugile mi-au fost ascultate și, cu ajutorul Presfinției Sale, părintele Iosif Păuleț, am fost acceptat, cu smerenie, în rândul celor ascultători ai cuvântului divin.

Cu ajutorul lui Iisus, după hirotonosire, voi alege un lăcaș drag mie, în zona Transilvaniei, unde să mă pot retrage, în post și rugăciune, pentru a aduce slavă Domnului și, de ce nu, pentru a ajuta pe cei de-o seamă cu mine întru descoperirea celor sfinte.

Slavă Imaculatei Fecioare!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.