Lucrul rău s-a întâmplat, în sfârșit. Cam toată lumea a început să ia atitudine împotriva lui Novax și a celor ca el, care consideră că banii și statutul îl fac mai egal decât ceilalți în fața virusului.

După cum se pare, în restul lumii civilizate, politicienii au înțeles că cei care sunt pro vaccin sunt mult mai mulți decât imbecilii și că deciziile lor trebuie luate pentru binele unei majorități decisive, nu pentru o minoritate guralivă, manipulată de forțe externe.

Partea bună e că, dacă nu se vaccinează, Jokeovici pierde mai toate marile turnee, inclusiv cele din state, unde nu poți intra fără vaccin și test PCR, no exception included.

Partea proastă e că poate, de fapt, Novax dorește să se retragă în glorie și să capitalizeze acoperirea mediatică pentru a accede la putere politică în țărișoara aia a lui mică și prietenoasă cu musulmanii și albanezii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.