Stiu, sunt insurat si teoretic nu as avea ce face cu 108 cutii de prezervative, cate se dau premiu la concursul #loveplus tripletested. Dar stie toata lumea ca un prezervativ cu gust de capsuna face toti banii cateodata.

Asa ca, hai sa spun 3 incercari peste care a trebuit sa trec in actuala mea relatie.

Prima, clar, sa accept ca nevasta mea, ingerul meu, fiorul vietii mele, petala de tradafir de pe lacul lacrimilor mele din causul palmelor ei, se caca si ea ca si mine. Si ca daca o face dimineata si ne grabim amandoi, trebuie sa ne suportam in aceste ipostaze prea putin duioase.

Al doilea in ordinea greutatii a fost sa pot sa ma pis din picioare cu ea in incapere. A fost greu, cunoscatorii stiu ca ti se pune un nod in…hai sa ii zicem gat, daca respectivul organ are cap, si nu mai iese nimic, orice ai face.

Iar al 3 lea da, ati ghicit, este actul flatulentei in timp ce persoana iubita este alaturi de tine. BIne, clar aici cel mai important rol il are ea, adica sa vezi in cat timp se invata cu mirosul.

Deci, visurat, piticu, katmai, iamntz, enache, care au fost cele 3 incercari de baza peste care ati trebuit sa treceti in relatiile voastre?