Vă propun un mic concurs, foarte interesant, care vă va pune la încercare neuronii, mai mult sau mai puțin obosiți. Regulile sunt foarte simple.

Trei sferturi dintre calculatoarele pe care le folosesc funcţionarii publici au sisteme de operare Windows XP, pentru care Microsoft nu va mai asigura nici întreţinerea şi nici soluţii antivirus în pas cu noile ameninţări. Magnitudinea deciziei Microsoft va fi majoră, susţin oficialii STS, pentru că statul român, deşi avertizat, nu s-a pregătit pentru acest moment.

De acum vreo 4 ani, Microfost a anunțat că din 2014 sistează suportul pentru Windows XP. În toată această perioadă, nu s-a întâmplat nimic.

În acest moment, computerele folosite în administrația publică din românia nu suportă instalarea de WIndows 8.1, ce vinde Microsoftul. Deci trebuie schimbat tot. Calculatoare, windows plus upgrade la soluțiile soft care acum rulează pe XP, dar nu vor mai rula și pe Windows 8.1

Concursul e următorul.
Ghiciți care din generalii de securitate care au monopolizat industria IT va câștiga acest grăsun contract, care, nu-i așa, va fi dat prin atribuire directă, pentru că e clar că nu mai e timp de licitații și alte chestii, nu?

Dacă veți ghici, când vom afla firma, veți câștiga mult respect de sine și titlul de Om al zilelor noastre.
Și premiu, Ponta Președinte!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.