Nu știu de ce, dar simt eu în bula mea că uber și bolt și-au cam pierdut din influență, iar oamenii s-au săturat de găinării și de taximetriștii mutați cu hoarda de pe Pelican pe bolt și uber, ca să fie treaba bună. Bine, nu mai sunt la curent cu situația, nu știu dacă mai pot avea 2 aplicații simultan, de când e obligatorie autorizația și, cred, colantarea.

Zic de bula mea de internet pentru că acolo mă enervam eu cel mai des pe hipsterii jenanți care erau cu I-am dat 2 stele, acsculta radio Zu, așa ceva e inacceptabil, vai, merită maxim 3 stele, a tăcut tot drumul, ce fel de rating pe conversație să merite un asemenea om? Tot acolo îi găseam pe cei care pățeau toate tâmpeniile posibile cu golani fomiști, ajunși la Uber.

Practic, s-au cernut lucrurile din 3 sensuri. Oamenii normali, cu mașini în aplicație, sătui de filfizoni în căutare de rating și conversații, s-au dus și și-au făcut treburile în altă parte. Clienții normali, sătui să fie păcăliți, tratați ca pe maidan, furați, s-au îndreptat din nou spre taxiuri. Iar taximetriștii, curățați deja de plecatul majorității jegurilor, au avut de întâmpinat o concurență sporită, așa că și-au schimat și ei comportamentul și au început să ofere servicii mai de calitate.

Și iată cum mâna nevăzută a concurenței a reglat o piață care, la început, era un haos. Nu zic că acum ar fi minunată, trebuie să fie eliminați Uber și Bolt de pe piață, să rămână și să apară alte aplicații, cu reguli mai stricte și abia atunci începem să vedem și noi luminița de la capătul tunelului.

foto Mediafax/Catalin Abagiu
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.