Am văzut ieri memeul ăsta obosit pe undeva pe net și simțeam ceva în background că nu îmi dă pace, văzusem ceva mai înainte, ceva cu legătură, dar nu reușeam să îmi aduc aminte. Dar iată, cu efort, am reușit să o găsesc.

Doamnelor, e plin internetul de comentarii în care urâte aplaudă urâte. Vai, tu, ce frumoasă ești, iar ea este ca un butoi de bere, mică și cu excrescențe. Ce machiaj mișto, iar fața arată de parcă s-a turtit pe o coală cu guașe.

Domnișoara/doamna de mai sus este, CU SIGURANȚĂ, victima unui asemenea anturaj. Ea e urâtă cu crăci, dar asta e ceva secundar, mai important e că e îngălată, neîngrijită vai mama ei, e tumefiată de machiaj, în schimba are maieul cu care a filmat Bruce Willis în Nakatomi Plaza, acoperind vag șuncile din care apar, aromați, niște chiloți bărbătești de Carrefour. Dar sigur prietenele ei de pe net i-au lăudat frumusețea, excelența, lipsa barierelor, stilul incredibil de machiaj, așa că a considerat că poza aia trebuie sponsorizată, să o vadă cât mai multă lume și să îi dea like, follow, add friend, share, love, inimioară și xoxo.

Așa că nu, femeile ar trebui să se abțină din complimentat femei. Pur și simplu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.