Eram ferm hotărât să merg la Comic Con, vineri, din cauza lui The Big Bang Theory, cei care și-ar fi vândut un rinichi ca să ajungă acolo. În plus, Tp-link lansa primul router cu procesor quad core și aș fi fost foarte curios să văd despre ce e vorba. My feather, totuși, după ce că ai un procesor cu 4 nuclee, mai ai încă 3 procesoare separate pentru benzile wireless, ar trebui să fie ceva de capul lui…

După care am fost curios să caut și eu situl Comic Con, să vedem ce actori sunt invitați. Și m-am dezumflat complet. În afară de Tealc, care săracul cred că bifează toate comicoanele din lume, pentru că, practic, nu mai joacă nimic altceva relevant, nefiind chiar cel mai dăruit actor din lume și familia lui, cu siguranță, vrea să mănânce de 3 ori pe zi, cine sunt ceilalți?

Rețineți, scriu asta fără să fi dat google după ei. Craig Parker mi se pare cunoscut de undeva, cred că l-am văzut în LOTR, în rolul unui elf care moare în bătălia de la Helm’s Deep. Nathaniel Buzolic, nu am auzit niciodată de el. Tealc din Stargate, restul rolurilor în care l-am văzut, complet nemenționabile. Tom Wlaschiha pare a fi împingătorul de manetă numărul 14 din fundalul vreunui mare film SF, Ellie Kendrick, iarăși, never heard, după costumație îmi sună a GoT, iar ultimul este iarăși un distins necunoscut, probabil înlocuitorul vreunui actor de rol secundar într-o capodoperă.

Să fim serioși, 90 de lei pentru bilet de 3 zile redus sau 130 full, ca să ce, mai exact? Pentru că oamenii ăia nu îmi spun nimic. Da, aș da 90 de euro ca să îl văd pe Spock, Jean Luc Picard sau Harrison Ford. E o experiență care merită.

Dar ca să îl văd pe scutierul 12, alături de Tealc, voi spune pas, mulțumesc. Când organizatorii vor decide să aducă vedete reale, o să meargă si populația mai adultă, nu doar purtătorii de kendame, ca acum.