În general, îmi ascult sfatul acesta singur, pentru că mi-am demonstrat de multe ori că, dacă plătești în avans, pe curier îl doare brusc în cur de tine și mai vezi mâncarea când termină el de livrat 15 comenzi. Azi am plătit, că aveam zero lei cash în casă.

Asta e șaorma mea, comandată de la Diner Food, prin Tazz, la 16.23 și ajunsă la 17.45. Distanța dintre mine și Diner Food, pe șosea, este de 2.5 km.

Mâncarea a ajuns exact așa cum arată, adică absolut infectă, rece, sleit totul prin ea, cu grăsime lipindu-se de dinți, am aruncat-o la coș. TOTUL ERA FUCKING RECE! Rece, nu răcit, nu ușor cald, rece, ca scos dintr-un frigider de alcool.

Am cerut pe chat refund la cei 10 lei tips lăsați curierului în aplicație, domnișoara Carol de la suport se tot înfigea să îmi ofere 15 lei sub formă de voucher. Am refuzat, evident. Sper să îi văd înapoi.

Concluzia e simplă și o repet. Nu mai plătiți în aplicație, indiferent de cum sunt oamenii care muncesc pentru aplicația aia, curierii sunt tot românii clasici, cu durere în cur. Cash, la ușă, așa cum trebuie.

Bine, ca final, mâncarea de la Diner Food a ajuns mizerabilă, e nutreț pentru vite cu handicap, în viața mea nu mai comand de la ei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.