By Jerome

–          Ai mai castigat si tu ceva ?

–          Pai deocamdata, nu

–          Mda

Mda-ul scurt aruncat peste umar in drum spre bucatarie, m-a facut sa ma gandesc la zilele cand nu puteam sa plec de acasa ca asteptam curierii, ba cu un ceas, ba cu o fleece, ba ca venea tapiterul ca sotia se plictisese de culoarea canapelei,  ba cu cine stie ce prostie, absolut necesara, ba chiar cruciala in casa,  rezultata in urma zbenguirii  sotiei pe net.

Eh, femeile si recunostinta lor 🙁

De fiecare data cand castig, primul impuls este sa nu declar banii sau macar sa ii declar partial, dar in mandria mea prosteasca, intotdeauna nici nu se termina ultimul meci si ma reped sa ma laud cu castigul.

Stiu ca ar fi trebuit sa incep prin a pune  meciurile, cotele, pronosticurile, insa aveam sufletul incarcat.

OK, acum sa incepem.

Astazi fiind sambata, oferta este foarte mare si trebuie  sa reusim sa evitam meciurile „sigure” care apoi te duc la mda-ul sotiei.

Sunt convins ca fiecare dintre voi are partidele lui, eu o sa va atrag atentia asupra unor meciuri care au cote bune.

La fel, fiecare are stillul propriu de joc, eu merg pe 5-6 partide soliste sau daca nu rezist tentatiei de a juca anumite meciuri, mai joc un bilet cu 5-6 in baza si 3 din 4.

Ce meciuri ma atrag astazi :

Leicester – Millwall – final 1 – cota 1,55

Ligile inferioare engleze sunt parsive, apropo si de recentul scandal de meciuri trucate. Dar promovarea in Premier League e potul cel mare si aici nu glumeste nimeni. Nu va mai obosesc cu clasamentul, eu cred ca Leicester va bate, poate chiar pauza/final – 1/1 – cota 2,25 ( asta ar merge nu in baza, dar in alea ¾ da)

Southend  – Cheltenham – final 1 – cota 1,9

Aceeasi logica, trage la promovare. Fiind in League 2, posibilitatea unei „ghidusii” e mult mai mare, dar si cota e pe masura si nu stiu daca ma pot abtine.

Cardiff – Arsenal – final 2 – cota 1,65

E bine de evitat meciurile in care sa bagi victoria oaspetilor, insa eu sunt un admirator al lui Arsene Wanger. Indubitabil este ultimul mare Senior al antrenoratului ramas in activitate. Dupa retragerea lui Ferguson ( respect Sir Alex) a ramas singura personalitate al carei nume este sinonim cu echipa pe care o conduce ( din 1996 !! ).  Acum, dupa  aproape 10 ani, Arsenal  e in carti. United e in transformare,  City baga bani dar nici ea nu stie de ce iar Chelsea nu merge la turatie maxima. Arsene Wenger a intuit ca asta poate fi anul lui, de aceea a dat 50 de milioane pe Ozil, o suma normala pentru City sau Cheasea, dar fabuloasa la cum cheltuie de obicei Arsenal. O sa joc 2, deoarece A. W. stie ca un campionat se castiga cu victorii la echipele de mijloc si mai ales ca ii trebuie rezerve de puncte in vederea confruntarii cu cele puternice.

 

Club Brugge – Oostende – final 1 – cota 1,37

Brugge a inceput slab campionatul asta, insa usor, usor a revenit si de unde Standard parea scapata, acum nu se stie. Oostende nu ar trebui sa le faca probleme. Pentru cine joaca 3-4 meciuri cu cote mai mari, aici ar merge si pauza/final – 1/1 – cota 2,00. Eu o sa joc pauza/final aici.

 

Monaco – Reims

Nu stiu. Teoretic Monaco ar trebui sa bata clar, insa campionatul francez a devenit ciudat rau.

O cota de 1,45 e tentanta, dar nu cred ca  ma bag.

Bayer Leverkusen  – Nurnberg – final 1 – cota 1,45.

Pe asta il joc. Neamtul e neamt, om serios,  nu cred ca ma va incurca.

Deportivo la Coruna – Lugo – final 1 – cota 1,65

Super Depor nici nu discuta sa nu  se intoarca in Primera, acasa nu prea iarta iar Lugo nu vad cum i-ar pune probleme.

Pe mine meciurile astea ma tenteaza, nu cred ca o sa bag si Monaco, asa ca o sa am un bilet de 6 partide cu o cota de cca 22.

Ca de obicei, am mai multa incredere ca o sa iasa cotele mari decat cele mai mici.

Bafta all !

 

AvertismentAcest bilet este opțiunea mea personală. Nu îmi asum nici o responsabilitate pentru eventualele pierderi pe care le puteți avea. Sunteți băieți mari și vaccinați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.