Hai sa va povestesc ce am facut eu 2 zile prin Bucuresti.
Dupa cum v-am spus, paraia si baraia ceva la FoFo. Plus ca am vazut sub masina si o balta uleioasa. Hait, ca e pericol. Hai sa mergem la Colina Motors, ca am mai fost si am fost multumiti.

Sun ieri de dimineata la Colina, nu raspunde nimeni timp de circa o ora. Pe la 10.30 raspunde un domn, Cristi Munteanu pe numele sau si imi zice sa vin, sa facem o constatare.

Ok, ma urc in masina, care baraia ca o taraboanta si plec la Colina. Ajung la 10.50. Intru, salut, dau cheia, imi face mr. Munteanu actele, silabisind cu elan numele meu. De fapt nesilabisind, ca a fost pe litere. In fine, terminam actele si astept. Si astept. Si astept. Si astept. Pe la 12.30, ma cheama domnul Munteanu la receptia interactiva, care fusese si era goala pana atunci, sa imi arate ca e pleznit un furtun de la pompa servo. Una peste alta, 1200 lei.

Bun, ma intorc in sala de asteptare. Si astept. Si astept. Si astept. Ma plictisesc de asteptat si ma duc la om Prietene, deci ce facem in continuare?

– A, pai nu facem nimic momentan, ca nu am piesa.
– Si cand vine piesa?
– Nu vine, ca trebuie sa lasati masina aici sau sa dati un avans ca sa o comand.
– PAI OMULE, DE CE NU MI-AI ZIS PANA ACUM CA NU O AI SI ASTEPT DE TAMPIT DE 2 ORE?

O ridicare din umeri si cam atat.
– Bine, platesc avans, comandati piesa.

Ma duc, platesc avans de 250 lei, ma intorc la domnul Munteanu.

– Am platit, in cat timp vine?
– Cam in 2-3 ore, dar azi nu se mai poate face nimic, ca e prea tarziu, plus ca sunt aglomerat pana peste cap. Daca vreti, lasati masina aici si va sun eu sau veniti maine dimineata la 8. Puteti sa va treziti asa devreme?

Booon.
Eu lucrez in general noaptea si ma culc dupa ora 3, iar dimineata, mai mult de 9 nu pot sa dorm, ca imi da desteptarea mostenitoarea imperiului. Am adormit pe la 4, la 7 am fost in picioare, mi-am facut ritualurile matinale si hai la Colina. La 7.50 eram in fata la intrare.

Intru, dau cheile domnului Munteanu, ma asez pe un scaun si incep sa astept. Din cand in cand, imi mai aruncam ochii spre masina, care nu se misca din locul ei.
La 9 ma ridic si ma duc la el.

– Nu va suparati, dar de ce m-ati chemat de la 8, daca dupa o ora, masina mea face mucegai in ploaie.
– A, dar nu v-am spus? Inca nu a venit piesa care am comandat-o ieri.
– Si cand vine?
– Nu stiu, vedem, trebuie sa ajunga.

Mai stau o ora. Inca rezistam, aveam iPadul la mine si citeam o carte din trilogia Millenium. La 10 ma duc din nou la el.

– A venit piesa?
– A venit. Dar a venit gresit. E pe acelasi cod, dar alta piesa.
– Si?
– Si nimic, asteptam sa vedem cand vine piesa.
– Domne, nu se poate asa, chiar ma lasati sa astept ca pe tembel, nu imi ziceti nimic, piesele vin sau nu vin. Eu vreau avansul inapoi si merg in alta parte.
Tipul ridica din umeri si pleaca. Asta e, viata e cruda.

Pe la 11.30, vine si ma anunta triumfator.
– Gata, a venit, s-au apucat baietii sa o monteze.
– Cat mai dureaza?
– A, mai dureaza cam o ora.

La 12 si un sfert, ma duc iarasi la el, sa intreb ce se mai aude cu masina.
– Momentan batem pasul pe loc. Lipseste un coclender, cel cu care a venit piesa nu este bun, e prea scurt.

Am zis ca imi explodeaza capul.
– Sefu, ma iei de tampit, ce coclender iti trebuie tie? Vreau sa vad masina, te rog.

Ma duce asta la masina, unde un tip imi zice ca da, nu are un colander, care e un fel de surub cu gaura in el si ca acuma cauta prin sertare, pe la piese ramase in plus, poate se gaseste vreunul de lungimea necesara.

La 12.30 apare domnul Munteanu plin de radiozitate
– Am gasit coclenderul!
– Si gata, il montati?
– Acum nu, ca e pauza de masa, ne scuzati si dumneavostra. in 30 de minute.

Am plecat de acolo la ora 14. De la 7.50 dimineata. Ca sa mi se schimbe un furtunas de 10 cm lungime. Pe care am platit 1200 lei. Stiti ce m-a tinut calm si m-a facut sa nu explodez si sa fac ca toti dracii acolo?

Mi-am repetat incontinuu in cap mantra asta.

Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors. Nu mai merg in viata mea la Colina Motors.

Nu mai merg in viata mea la Colina Motors.