Sigur, la prima vedere, pare satisfăcător. Prostituatele astea de online sunt sancționate pentru că mint, promovând în cadrul comunității de proaste care le urmăresc, produse cu iz medical, sub formă de panaceu, fără a avea vreo urmă de pregătire în domeniu, fără a menționa eventuale efecte ulterioare nedorite, fără nimic. Doar minciuni despre cum corpul lor strălucește, zi de zi, datorită BIOSIL, nu datorită inserției intra-inghinale cu finalizare facială.

Dar nu e satisfăcător deloc.
Pentru că CNA nu are drept de regularizare a internetului, NIMENI nu are acest drept. Și în niciun caz nu doresc ca o instituție de cenzură, exclusiv politică, așa cum este CNA, să înceapă să regleze lucruri pe aici. Gen vai, ia uite, Arhi a scris de rău despre Ciolacu, ia să sesizăm noi ANAF, să îi facă o vizită, că știm noi că bloggerii ăștia nu prea se aliniază ei așea, cu acte și chestii. 3 sesizări lunare, 36 anuale și l-ai închis pe prostul ăla care a scris despre Ciolacu, total legal, fără niciun stres.

Iar tăntăloaicele astea mici sunt, de fapt, nimic, nici măcar vârful aisbergului nu pot fi numite. Avem pe internet violatori cu Urus, avem pe Haț Gionule, avem simulacrele alea de donații de pe tiktok, în care țiganii își spală, zilnic, sute de mii de euro, în văzul ANAF-ului, avem celebrități care recomandă, fără remușcări, să cumperi diverse mizerii crypto, menționând, la finalul live-ului, că ei nu au nicio responsabilitate pentru sfaturile oferite, avem prostituate care recomandă să cumperi neapărat imobiliare în Dubai, pentru că e the hottest shit, știind prea bine că sunt niște țepe. Vorbim de furturi și înșelăciuni de milioane de euro zilnic, pe ăia cine îi verifică?

Nimeni, pentru că sunt intangibili. Le luăm pe prostuțele astea, le arătăm mulțimii, drept exemplu și arătăm și că ne facem treaba. Și, astfel, poate rămâne și în memoria colectivă că, de fapt, CNA regularizează internetul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.