Hai că o să scriu eu ce nu vrea să scrie nimeni despre acuzațiile de viol de la competiția Superscrieri, nu de alta, dar m-am întors de la pescuit, am și prins o frumusețe de calcan, ce să mai ceri.
Pentru cine nu știe, câștigâtorul unei competiții despre care nu prea știe nimeni mare brânză, sau, mai bine zis, liderul echipei câștigătoare (adică echipa Vice) e acuzat de o jurnalistă că ar fi violat-o, la un moment dat. Știu că astea sunt subiecte pe care nu le atingi nici cu un băț de 10 metri, m-am uitat pe facebook, te piși pe tine de râs, cine are de comentat orice altceva decât Vai, biata de tine, ce curajoasă ești că ai reușit să îți revii, este terminat și aruncat în bahna comunală, cu o hazna de fecale drept moț. Dar întrebarea e de fapt simplă.

Înțeleg perfect ideea de viol în cazul unei relații. Nu e nu chiar și dacă ți-e soție, nu doar prietenă. Nu vrea, aia e, te duci la prietena ta Manuela Stângaciu, vă rezolvați problemele și aia e. O forțezi să facă sex, pușcărie. The end.

Ce nu înțeleg este partea aia subliniată. Deci au mai făcut sex, după care a violat-o sălbatic de a ajuns biata femeie la psihologi și restul (nu și la poliție), după care au mai făcut sex, ulterior, de vreo două ori. Păi cum vine asta? Adică te-a violat, ți-a smuls feciorelnica și zburdalnica copilărie din piept și ți-a terfelit-o prin noroiul nimicniciei maculante cu intromisione și, după ce ți-ai revenit din viol, te-ai dus și te-ai mai iubit inserativ intercopsal, cu violatorul, că trebuie să separăm incidentele. Atunci nu voia, după aia a vrut, de aia și trauma.

După viol, da. La vreo 3-4 săptămâni după am făcut sex din nou, iar apoi încă odată. Nu îl acuz ca acele instanțe au fost viol. Și din nou, dacă mai faci sex cu victima după ce o violezi, înseamnă că nu i-ai făcut nimic? La asta se rezumă situația.

Bă nenică, sunteți duși cu pluta și pierduți în spațiu. Alegi instanțele temporale în care să clamezi violul? Adică te violează, ți-a trecut, te mai fuți cu el după aia, după care când îți dă papucii, redevine violator?

Știu, știu, stați liniștiți, blame the victim, alea. Înțeleg.
Ca sfat bătrânesc: Dont stick dick in crazy. Dacă aveți semnale de alarmă, ridicați ancora și mutați-vă la obiectivul următor, că nu se termină niciodată cu bine.

A potato for the long text.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.