Sigur, la prima vedere, pare satisfăcător. Prostituatele astea de online sunt sancționate pentru că mint, promovând în cadrul comunității de proaste care le urmăresc, produse cu iz medical, sub formă de panaceu, fără a avea vreo urmă de pregătire în domeniu, fără a menționa eventuale efecte ulterioare nedorite, fără nimic. Doar minciuni despre cum corpul lor strălucește, zi de zi, datorită BIOSIL, nu datorită inserției intra-inghinale cu finalizare facială.

Dar nu e satisfăcător deloc.
Pentru că CNA nu are drept de regularizare a internetului, NIMENI nu are acest drept. Și în niciun caz nu doresc ca o instituție de cenzură, exclusiv politică, așa cum este CNA, să înceapă să regleze lucruri pe aici. Gen vai, ia uite, Arhi a scris de rău despre Ciolacu, ia să sesizăm noi ANAF, să îi facă o vizită, că știm noi că bloggerii ăștia nu prea se aliniază ei așea, cu acte și chestii. 3 sesizări lunare, 36 anuale și l-ai închis pe prostul ăla care a scris despre Ciolacu, total legal, fără niciun stres.

Iar tăntăloaicele astea mici sunt, de fapt, nimic, nici măcar vârful aisbergului nu pot fi numite. Avem pe internet violatori cu Urus, avem pe Haț Gionule, avem simulacrele alea de donații de pe tiktok, în care țiganii își spală, zilnic, sute de mii de euro, în văzul ANAF-ului, avem celebrități care recomandă, fără remușcări, să cumperi diverse mizerii crypto, menționând, la finalul live-ului, că ei nu au nicio responsabilitate pentru sfaturile oferite, avem prostituate care recomandă să cumperi neapărat imobiliare în Dubai, pentru că e the hottest shit, știind prea bine că sunt niște țepe. Vorbim de furturi și înșelăciuni de milioane de euro zilnic, pe ăia cine îi verifică?

Nimeni, pentru că sunt intangibili. Le luăm pe prostuțele astea, le arătăm mulțimii, drept exemplu și arătăm și că ne facem treaba. Și, astfel, poate rămâne și în memoria colectivă că, de fapt, CNA regularizează internetul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

14 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Aoleu, trebuia sa le spui chiar pe toate?? Mi-e rau, deja…

    10
  2. tăntăloaice mici? când ai juma de milion cifră de afaceri nu mai ești mic. îți permiți un avocat să îți spună că nu e ok sa zici prostii.

    42
  3. #3

    asa mah, omorati initiativa. ganditi-va totusi putin inainte sa aruncati piatra, cine mai cenzureaza internetul daca oprim asa orice incercare? cui ramane internetul?

    5
  4. #4

    gresesti cu tiktokul. nu e spalare de bani acolo. sunt pur si simplu idioti pentru care e entertainment ce e acolo si doneaza bani. cine spala bani pe tiktok e prostul prostilor, daca speli bani pe tiktok singurii care ies castigati sunt chinezii de la tiktok. nu exista spalare de bani cu pierdere 60%, spalarea de bani se face cu pierdere 5%-15% maxim.
    sa cumperi 1 milion de puncte te costa pe tine ( fraier donator ) aproximativ 12500 dolari. sa zicem ca donezi tot milionul de puncte unui tiktokar care face live. tiktokarul live are 1 milion de puncte dar el cand le face conversia in bani reali el primeste 5000 dolari / 1 milion de puncte. tiktok opreste 7500 dolari din 12500….. daca donezi din carduri furate sau infractiuni atunci iti inchide contul tie ( donator ) si daca ai donat toti banii unui singur cont atunci ii inchide contul si respectivei persoane si pierzi si banii din cont. alex visha ( albanezul ) pateste asta saptamanal.

    16
    • #5

      sunt absolut convins ca gresesc

    • Tik tok si altele de genul merg asa de bine pt ca se bazeaza pe generatiile tinere care imita toate tampeniile care apar acolo. In america au si o denumire speciifica – posers – adica indivizi fara personalitate, educatie si cultura…care doar imita ca prostii ce vad la altii.

      14
  5. #7

    Are cineva idee daca pot fi trasi la raspundere si comentatorii de pe interneți care ii avertizeaza pe bloggeri ca nu vor castiga Mister Olympia nici anu’ asta?

    23
  6. #11

    Ar merge si o verificare zilnica de catre politia rutiera daca ai ITP-ul facut pe bune!

    3
  7. #12

    Intre timp, protectia consumatorilor are grija de noi:
    republikanews.ro/restaurantul-a-fost-inchis-temporar-deoarece-nu-a-putut-demonstra-ca-pregateste-ciorbe-ca-la-mama-acasa

    Printre altele, au primit o amenda pentru ca faceau reclama la o ciorba cu expresia “ca la mama acasa”. Fiindca nu au putut proba chestia asta, pac amenda.

    “Întrebați dacă legislația nu este cumva interpretabilă și cum poate demonstra ANPC că bucătarul de la Ciorbe și Tradiții nu gătea ca “la mama lui acasă”, reprezentanții instituției au răspuns: “Nu ANPC-ul trebuie să demonstreze sintagma afișată în astfel de locații, ci operatorul economic trebuie să facă dovada în acest sens.”

    Ma gandeam la sloganul Loreal, “pentru ca meriti”, oare cum fac dovada ca femeia merita samponul respectiv?

    In fine, reclamele cu pensionarii care pornesc la Iron Man dupa ce se dau cu diclofenac fitterman sunt ok, hartia igienica zewa acopera mirosul cacatului unui yeti, betano te face milionar, da’ pana la ciorba fratilor!

    24
  8. #13

    CNA evident nu, dar ANAF si ANPC ar trebui părerea mea, in chestiunile astea precise (cu reclame nemarcate ca fiind astfel / mai rau) . Dau exemplul direcției generale a concurentei, consumului si a represiunii fraudelor (DGCCRF) din Franța care-i controlează pe influensarii locali pe unde-i prind: Snapchat, Tikitaka, Fesbuci, Insta, X, Telegram si YouTube, si nu numai ca-i controlează, da le dau niște amenzi de-i ustura de fac apoi live-uri in care plâng cu cat i-a ars. Si-asta chiar daca domiciliază in Dubai.

    www.economie.gouv.fr/actualites/influenceurs-bilan-des-controles-2022-et-2023-de-la-dgccrf#

    5
  9. #14

    Avem deja o aplicație guvernamentală. Oficial e pentru raportarea deepfake-urilor, dar e un instrument politic ce poate genera abuzuri. Practic, la comandă politică se poate “decide” că ceva e fake și trebuie scos de pe internet.

    www.mcid.gov.ro/nofake/