Urmare unei emisiuni a unui cunoscut realizator de televiziune, emisiune în care mi-au fost preluate fără permisiune fotografii de pe blog, am decis, după o îndelungată consultare cu multiplele mele euri interioare, să îl reclam pe respectivul realizator la autoritatea sub egida căreia funcţionează, adică CNA-ul.

Recunosc sincer că nu mă aşteptam ca cineva de acolo să o ia în serios dar, surprizăăăă. Astăzi, domnii de la CNA s-au strâns în şedinţă publică, să judece cazul meu. Din păcate, s-au strâns, dar nu toţi, aşa că nu au judecat nimic şi a rămas pe joi. Aşteptăm cu interes să vedem la ce rezultat ajung. Nu mă aştept la mare lucru, dar măcar faptul că l-au tras uşurel de urechi şi tot e ceva.

La urma urmei, pentru cineva care a stat cu mami şi cu tati până la 36 de ani, trasul de urechi şi bătăiţa la funduleţ trebuie să fie chestii uzuale :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.