Se dă această declarație a Elenei Lasconi, capul de afiș al USR la alegerile europarlamentare, practic locomotiva partidului, după eșecul tomberonului numit Dan Barna

Bravo ei, ce să zic, e opinia dânsei, de om liber, poate crede în ce vrea, mai ales că, acum, nu ne mai poate afecta. Citiți puțin despre istoria coaliției pentru familie și vedeți, de fapt, cum pastorii diverselor secte americane s-au implicat în mizeria asta, băgând bani în curul unor personaje precum Tudor Sișu, Liana Stanciu, Leon Dănăilă sau proeminentul Felix Tătaru.

Pe lângă panseluțele de serviciu din USR, gen Drulă

Preşedintele USR Cătălin Drulă anunţă că a avut o discuţie cu Elena Lasconi şi i-a cerut retragerea din campania pentru europarlamentare, după scandalul provocat de declaraţiile acesteia privind votul la referendumul pentru familie şi că a decis convocarea Biroului Naţional al USR în această seară.

n-o să vă vină să credeți cine a certat-o pe Lasconi.

Primarul USR al Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a lansat sâmbătă într-un atac la colega de partid Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulung Muscel. „Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Dacă nu înţelegi asta, înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcţie publică”, a spus Clotilde Armand, după ce Lasconi a dezvăluit că a votat DA la referendumul pentru familie din 2018.

Da, domnilor și doamnelor și gayilor, Clotilde Armand. Dap, aceeași Clotilde Armand care, la referendum, făcea campanie pro familie tradițională, era cu intehrrrviuhrrri lungi, în care ne vohrrbea despre familia ei și mulții pepenași care i-au ieșit dintre coapsele francofone.

Serios, poate nu îi mai țineți minte pe USR Popular, facțiunea organizată rapid de Clotilde, la momentul respectiv.

Deci cum? Femeia care a susținut trup și suflet acel referendum, care și-a implicat și familia, copiii, soțul, filme de la ea de acasă, cum gătește ea fericită pentru 144 de copii și un tătic, toate kkturile astea, acum o ceartă pe cea care doar a zis ce crede, la 6 ani distanță? Nu are cum, serios, vă rog, spuneți-mi că, cel mai probabil, visez, sunt în capsula aia de baterie și îmi bate Morfeus în plexiglass, Scoală, pretenaș, că ai coșmaruri, hai, că avem o grămadă de treabă.

Acum, serios vorbind, am stabilit deja că Lasconi era locomotivă pentru USR, pentru că, în cel mai simplu mod spus, nu mai au pe nimeni să scoată în față, toți cei care erau iubiți de votanți au primit un șut în cur, iar restul de scammeri care sunt acum la conducere cred că nici din casă nu ies fără gărzi de corp, să nu îi recunoască foștii fani pe stradă. Așa că nu sunt decât două posibilități.

Așa era scenariul de la început, o punem pe Elena, ea atrage atenția tuturor, inclusiv presă, în sfârșit se vorbește despre noi, după care se retrage și, în loc, îl punem pe Cioloș sau Ghinea. Recunosc, în mintea mea, credeam că va merge până la capăt, după care se va retrage și în parlament va merge cel ce e la numărul 2. Se pare că m-am înșelat. Sincer să fiu, dacă chiar așa e scenariul, mi se pare destul de păgubos și făcut de niște oameni care nu au idee despre cine îi votează, de fapt. Adică să mă bucur că USR, partidul creștin, inițiat de Nicușor Dan, care s-a abținut să aibă o poziție publică la referendum, spunând că este o chestiune intimă a membrilor, acum o admonestează pe candidata sa numărul 1 și o aduce pe calea cea dreaptă, PENTRU OPȚIUNILE EI PERSONALE RELIGIOASE? Alooo, păi ce facem, dictatura libtarzilor?

Celălalt scenariu este că, cel mai probabil, Elena s-a săturat să fie în opoziție, ca primar USR, lucru care îi aduce fonduri fix din penisul lui Ciolacu, știm toți că fondurile de la guvern se duc către primarii partidului la putere, nu și spre amărâții care au fost aleși împotriva curentului, acest minunat mod de șantaj post electoral. Așa că își pregătește calea spre excluderea din USR, pentru că, dacă își dă demisia, își pierde funcția de primar. Mai face vreo două declarații anti Clotilde plus un Uiuț către Drulă și gata excludere, se știe că Barna e iute la consiliile de excludere, pune mâna pe Moșneanu imediat.

Vom vedea. Oricum, rămâne asta partea cea mai interesantă. Clotilde, sfânta născătoare de minifrancezi, o ceartă pe Lasconi. Bun, bun de tot.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.