Mă uitam la știrea asta de mai sus și mă întrebam, legat de voi. Cum mai reușiți să vă adunați și să mergeți înainte? Cum mai puteți, la fiecare 4 ani, să vă readunați speranțele și să încercați din nou, și din nou, și din nou…

Cum pot eu să mă duc la alegeri să să pun ștampila pe USR, știind că îl voi alege pe Barna? Care a demonstrat, și nu o dată, ce gunoi josnic este și care cu mâna lui a futut singurul partid care ne mai dădea o urmă de speranță? Cum aș putea să mă duc să dau cu ștampila pe USR și să știu că iese incompetentul ăla de Vlad Voiculescu, singurul ministru român care, în cateva luni, a reușit să ardă mai mulți români decât toate incendiile de spitale din ultimii 30 de ani, adunate? Cum să accept ca băiatul ăsta, care este o bijuterie de incompetență și scandal, scandal cu care încearcă să își justifice incompetența, să ajungă europarlamentar cu ajutorul meu?

În cât timp vor ajunge românii să nu mai voteze incompetenți și mizerii, doar cu scuza că altfel vin ceilalți? Nu v-ați săturat să tot vină Tăriceanu să promulge tot?
Și nu, eu nu mai merg să mai votez liste unde sunt oameni pe care îi detest și care și-au dat măsura incompetenței, în niciun caz. Nu mai vreau și nu mai pot.

Lasă, foarte bine, să iasă ceilalți. Cât de rău poate fi? Mai rău decât să mori într-un spital condus de Vlad Voiculescu și să nu fie nimeni nici măcar tras de urechi, pentru că e de vină întotdeauna altcineva?
Georgică, vin lucruri mari pentru tine

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.